Bu senenin kazananı FIFA 18 mi yoksa PES 2018 mi olacak?

fifa 18 vs pes 2018

#İŞBİRLİĞİ

Bir yanda EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 18, diğer yanda ise Konami imzası taşıyan PES 2018. Peki bu senenin kazananı hangisi olacak?

Futbol düşkünü bir ülkede yaşadığımız yadsınamaz bir gerçek. Zira büyük bir maç oldu mu tüm ülkede nefesler kesiliyor. Hele ki önemli bir Avrupa maçı olduğu zaman, birkaç günün gündemi bu maç ve maçın skorundan oluşuyor. Doğal olarak böylesine futbol düşkünü bir ülkenin, oyun kültüründe de futbol oyunlarının ayrı bir öneminin olması son derece normal diyebiliriz.

Şimdilerde her ne kadar evlerdeki konsol ve PC sayısında hatırı sayılır bir artış yaşanmış olsa da bu durum her zaman böyle değildi. Günümüzden bir 6-7 sene öncesinde evlerdeki konsol popülasyonu bu kadar yüksek değerlere ulaşmamıştı.

O zaman futbol oyunu oynamak isteyenler genel itibari ile PlayStation Cafe olarak adlandırılan mekanlara giderek, PES ya FIFA oynarlardı. Tabi o zamanlar genelde oyuncuların tercihi PES’den yana oluyordu. Peki ya şimdi? İşte bu yazımızda FIFA 18 ve PES 2018’i masaya yatıracağız.