Nvidia kartlarını yeni oyunlar için güncelliyor

nvidia

Ekran kartı pazarının lider ismi konumunda bulunan Nvidia, yeni çıkacak olan yapımlar için ekran kartı sürücülerini güncelliyor. İşte detaylar.

Ekran kartı denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Nvidia, birçok oyunun gelişim sürecinde de aktif olarak rol üstleniyor. Zaten pek çok yapımcı, herhangi bir oyunun gelişim aşamasında AMD ya da Nvidia’dan destek alıyor. Bu durumun temel amacı ise PC’de kasmadan, stabil çalışabilecek bir oyun ortaya çıkarabilmek.

PC oyuncularının da bileceği üzere birçok oyunun giriş jeneriğinde Nvidia ya da AMD logosu ile karşılaşıyoruz. Bu aslında bize o oyunun gelişim aşaması sırasında hangi GPU üreticisinden destek alındığını da gösteriyor.

Şu aralar oyun sektörü hayli hareketli günler geçiriyor. Malum, Sonbahar’ın gelmesiyle birlikte merakla beklenen yapımlar da birer birer raflardaki yerini almaya başladı. Peki PC’niz bu yeni oyunlar için yeterince hazır mı? Eğer Nvidia marka üst segment bir ekran kartına sahipseniz cevabınız evet olabilir.

Zira Nvidia, yeni yayınlanacak olan yapımlar için güncel sürücüleri kullanıcıları ile paylaşmaya başladı. Bu sürücüler sayesinde önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan FIFA 18, Call of Duty WW2, Forza 7 ve diğer üst düzey oyunları herhangi bir sorun yaşamadan oynayabileceksiniz.

Ekran kartı sürücünüzü, direkt olarak PC’de bulunan Nvidia’nın ara yüzünden otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Eğer hata alırsanız, firmanın resmi web sitesine girerek, kartınız için en son çıkan güncellemeyi manuel olarak indirebilirsiniz.