Selfie İçin Tasarlanan Telefon: Meitu T8

selfie için tasarlanan telefon

Selfie için tasarlanan telefon Meitu T8 ile tanışın. Bu akıllı telefon en iyi selfie çekimlerini yapabilmek için çok farklı özelliklere sahip.

Çinli akıllı telefon üreticisi ve uygulama geliştiricisi Meitu en yeni amiral gemisi modelini tanıttı. Tamamen selfie için tasarlanan telefon Meitu T8, en iyi selfie çekimlerini yapabilmek için gelişmiş özelliklerle donatıldı.

Meitu T8’de optik görüntü sabitleyiciye ve çift piksel faz tespiti özellikli otomatik odaklamaya (PDAF) sahip 12 MP bir ön kamera bulunuyor. Piyasadaki telefonlarda ön kamerada çok nadir görülen bu özelliklerin yanı sıra cihazda Magical AI Beautification adlı çok farklı bir teknoloji bulunuyor.

 selfie için tasarlanan telefon

Magical AI Beautification, selfie çekimlerinizi güzelleştirmek için yapay zeka kullanıyor. Çekilen görüntülerden ten renginizin tonunu, yaşınızı ve cinsiyetinizi algılayan bu teknoloji daha sonrasında görüntüyü güzelleştiriyor.

Uygulama, tek başına çekilen selfie’lerin yanı sıra grup fotoğraflarında da herkesin yüzünde ayrı ayrı değişiklik yapabiliyor. Dişleri beyazlatmaktan göz altı torbalarını kaldırmaya ve otomatik olarak uygun filtreler uygulamaya kadar birçok şey otomatik olarak yapılıyor.

DSLR seviyesinde ilk selfie telefonu olduğu iddia edilen Meitu T8’de ayrıca 21 MP arka kamera, 2,3 GHz işlemci, 5,2 inç AMOLED ekran, 4GB RAM ve 128GB hafıza bulunuyor. Şu an için sadece Çin’de satılan Meitu T8’in fiyatı ise 479 dolar.

Xiaomi Mi Max 2 özellikleri kesinleşti