Şarj Gerektirmeyen Güvenlik: Anker’in Solar Destekli Akıllı Çözümleri ile 7/24 Koruma

anker güvenlik

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, akıllı güvenlik sistemleri alanında da kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. Gelişmiş gece görüşü, 360 derece dönebilme kabiliyeti ve yapay zeka özellikleriyle donatılmış akıllı kameraları, güvenli bir hayatın vazgeçilmezi olmaya aday.

Güvenli bir yaşam alanı oluşturmak, günümüzde her zamankinden daha büyük bir öneme sahip. Özellikle yoğun şehir yaşamında, iş ya da seyahat gibi nedenlerle evden uzakta olunan anlarda bile, evin güvende olduğundan emin olmanın değeri tartışılmaz.

Anker eufy security bu ihtiyaca cevap vermek üzere geliştirdiği yeni akıllı güvenlik çözümleri ile evleri 7/24 koruma altına almayı hedefliyor. Gelişmiş gece görüşü, 360 derece dönebilme kabiliyeti, yapay zeka destekli algılama özellikleri ve uzaktan kontrol imkanları ile donatılmış akıllı güvenlik kameraları, kullanıcıların evde olmadıkları anlarda dahi güvenliği sağlıyor.

anker güvenlik

Ayrıca, evcil hayvan algılama gibi özel fonksiyonlar sayesinde, evdeki her hareketi yakından takip etmeyi de mümkün hale getiriyor.

Akıllı güvenlikte yeni standartlar

Anker’in akıllı güvenlik ürünleri ailesinde, kablosuz ve 360 derece dönebilme özelliğine sahip Anker eufy SoloCam S220, geniş alanları izleyerek gece gündüz kesintisiz güvenlik sağlıyor. Günlük 3 saat güneş ışığıyla da kamerayı çalışır halde tutan teknolojisi, sürdürülebilir bir gelecek için dikkat çekiyor.

anker güvenlik

İç mekanlar için ideal olan Anker eufy Indoor Kamera C220, evcil hayvan algılama ve uzaktan kontrol özellikleriyle ve 2K netliğinde iki kat net görüş özellikleriyle beğenileri kazanıyor. Anker eufy 2K Solar Duvar Lambalı Güvenlik Kamerası S120 ise güneş enerjisiyle çalışarak çevre dostu bir güvenlik çözümü sunuyor ve 2K çözünürlüğü ile yüksek netlikte görüntüler sağlıyor.

Anker eufy Indoor Cam S350, 4K çözünürlük ve gece görüşü özellikleriyle iç mekan güvenliğini en üst seviyeye taşırken, 4K geniş açılı ve 2K telefoto kameralarıyla da 8 kat daha fazla yakınlaştırma sağlayabiliyor.

anker güvenlik

Anker eufy 1080p Dahili Bataryalı Kablosuz Görüntülü Kapı Zili C210 ise kapıdaki ziyaretçileri net bir şekilde görüntüleme ve iki yönlü iletişim kurma imkanı sağlayarak kapınıza yaklaşan herhangi bir kişinin net bir 1080p kalitesinde görüntüsünü alabiliyor.

EufyCam 2 Pro Akıllı Kablosuz Ev Kamera Sistemleri ise yapay zeka destekli akıllı algılama özellikleriyle dış mekanları 7/24 koruma altına alıyor.

HUAWEI Watch GT 5 Türkiye’de Satış Rekoru Kırdı