Sanal Gerçeklik Gözlüğü HTC Vive Pro Tanıtıldı

HTC VIVE Pro

HTC, halen devam eden CES 2018 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı. HTC Vive Pro olarak adlandırılan sanal gerçeklik gözlüğü daha önce piyasaya sürülen Vive Focus VR’ın gelişmiş bir versiyonu.

HTC Vive Pro artan çözünürlük ve dahili kulaklıklar ile geliyor

Vive Pro, yeni OLED ekranlarıyla çözünürlükte önceki modele göre yüzde 78 artış sağlıyor. Önceki model Vive Focus 2160 x 1200 çözünürlükte iken HTC Vive Pro 2880 x 1600 piksel çözünürlük ile daha net görüntü sunuyor. HTC’nin yeni model sanal gerçeklik gözlüğünde dahili kulaklıklar bulunuyor. Vive Pro ön tarafında bulunan iki ön kamera ile artırılmış gerçeklik uygulamaları çalıştırabilecek.

HTC, Intel’in WiGig teknolojisini kullanan kablosuz adaptörü Vive Wireless Adapter’i 2018’in sonlarına doğru çıkaracak. Vive ve Vive Pro VR sanal gerçeklik gözlüklerini kablosuz hale getirecek adaptör sayesinde kullanıcıya daha rahat hareket edebilme konforu sağlanacak.

HTC, halen devam eden CES 2018 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı. HTC Vive Pro olarak adlandırılan sanal gerçeklik gözlüğü daha önce piyasaya sürülen Vive Focus VR'ın gelişmiş bir versiyonu.

LG’den Rulo Şeklinde Katlanabilen OLED TV