Samsung’un Yeni Amiral Gemisi Galaxy S6 Ucundan Gözüktü

Samsung’un Yeni Amiral Gemisi Galaxy S6 Ucundan Gözüktü

Birçok akıllı telefonunda olduğu gibi Samsung’un amiral gemisi Galaxy S6 modelinin tanıtılmasına aylar kala dedikodular yayılmaya başladı.

Son gelen dedikodular ise Android’in vazgeçilmez benchmark programlarından biri olan Antutu’dan. Yayılan haberlere bakılırsa Galaxy S6 ’nın Antutu testleri interenete sızdırılmış durumda. BU testlere göre SM-G925F model numarası adı ile kullanııcların beğenisine sunulacak Galaxy S6 Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle birlikte hayat bulacak. Samsung Exynos 7420 adındaki 8 çekirdekli işlemciye sahip olacak ürünün 3 GB belliği olması bekleniyor.Samsung’un Yeni Amiral Gemisi Galaxy S6 Ucundan Gözüktü

Beklentileri ( 5 inçten büyük ekran bekleyenler üzülecek) suya düşürecek beş inç ekran ile geleceği ortaya ıkan ürünün ekran çözünürlüğü ise 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip olacak. 20 MP arka ve 5 MP ön kamara da beklenilen diğer donanımsal özelliklerin arasında yer alıyor. Ürünün tasarım konusunda da eski nesil ürünlere nazaran farklı özelliklerle sunulması bekleniyor. Eğer Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S6 üzerinde eski ürün tasarımlarına benzer bir iş çıkarırsa Galaxy S serisinin geleceği büyük tartışmalara yol açabilir.

Dünyanın En Pahalı Akıllı Telefonları