Samsung’un Tam Katlanabilir Telefonu Geliyor

samsung foldable phone

Samsung’un uzun süredir gündemde olan katlanabilir ekrana sahip telefonun sonunda gerçek oluyor. Telefonun ne zaman çıkacağı ile ilgili önemli bir açıklama geldi.

Her geçen gün yeni özelliklere sahip yeni bir telefon çıksa da akıllı telefon dünyasında devrim yaratacak telefonlar öyle sık sık gelmiyor. Ancak Samsung’un hazırlık aşamasındaki yeni telefonu devrim yaratacak bu nadir telefonlardan biri olabilir. Güney Koreli teknoloji devi uzun süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir telefonunu önümüzdeki yıl satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Beklenen açıklama şirketin başkanı Koh Dong-Jin’den geldi. Koh Dong-Jin dün yaptığı açıklamayla katlanabilir ilk akıllı telefonlarını 2018’de piyasaya süreceklerini duyurdu. Katlanabilir ekranlar bir süredir var olsa da bunların akıllı telefonlarda kullanımı için birkaç yıl beklememiz gerekti. Çünkü bu katlanabilir ekranların akıllı telefonlara entegre edilebilir hale gelmesi ve seri üretime yetecek üretim tesislerinin kurulması uzunca bir süreç sonunda gerçekleşebildi. Ancak önümüzdeki yıl bu bekleyiş nihayet sona erecek anlaşılan.

Google Pixel 2’nin Özellikleri Sızdırıldı