Samsung’un Akıllı Saati Gear Yuvarlanacak!

android wear

Akıllı saat pazarının en heyecanlı yılı olmasını beklediğimiz 2015 yılında şimdiden pek çok akıllı saati yıl içinde görmüş olduk.

İlerleyen dönemde de görmeye devam edeceğiz. Akıllı saat pazarındaki en iddialı markalardan biri olan Samsung ise bu yıl henüz önemli bir giyilebilir cihaz duyurusu gerçekleştirmedi.

2015 başından beri pek çok ürününü tanıtan marka, yakında uzun zamandır beklediğimiz giyilebilir cihaz duyurularını da gerçekleştirmiş olacak.

Uzun zaman önce yaptığımız haberlerde Orbis kod adlı yuvarlak ekranlı bir Samsung Gear modelinin geliştirildiğini sizlerle paylaşmıştık.

Samsung, yeni akıllı saatini tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün Samsung’un yayınladığı yeni Gear SDK’sı da yuvarlak ekranlı Gear modelinin geleceğini doğrular nitelikte.

android wear

Geçmiş sızıntılar nedeniyle Gear A olarak adlandırılması beklenen akıllı saatin nasıl bir tasarımla geleceği çok merak edilmekteydi.

Metal kasa ve değiştirilebilir kayış ile geleceği tahmin edilen akıllı saat, özellikle Apple Watch ve LG Watch Urbane modelleri ile rekabet edecek.

Ayrıca ilerleyen zamanlarda duyurulacak 2. nesil Motorola Moto 360 modeliyle de rekabet farklı bir boyuta taşınacak. Akıllı telefondan sonra akıllı saat içinde sık sık haberlerle karşılaşacağız.

Mad Max’den İlk Oynanış Videosu Geldi!