Samsung’un 2016 Model Yongaseti ne olacak?

Samsung Snapdragon 820’yi İtiraf Etti

Samsung’un 2016 Model Yongaseti ne olacak?

Yeni Yongaseti; 14 Nanometre Üretim Süreci ile üretilecek. Yeni model Yongasetini Samsung; Snapdragon 820 olarak da kullanabilir ya da Exynos 8890 olarak da kullanabilir.

Bu tamamen Samsung ve TSMC’ye bağlı. Samsung isterse yeni model Yongaseti Snapdragon 820’yi sadece kendine ait olarak kullanabilir ya da Exynos adlı Özelleştirilmiş Yongasetini de kullanabilir.

Digitimes’ta yer alan bilgilere göre – Ki bu Site hem Apple’a hem de TSMC’ye yakınlığı ile biliniyor- Samsung yola 2016 model Yongaseti Exynos ile devam edecekmiş.

Bu Exynos Yongaseti, Referans Snapdragon 820’nin İşlenmiş Hali olacak. Samsung’un 2016 model Amiral Gemisi Telefonu Galaxy S7’de, Samsung model Exynos 8890 Yongaseti kullanılacak.

İkinci kuşak 14 Nanometre FinFET Üretim Sürecinden geçecek olan yeni Yongaseti; Az Enerji ile Maksimum Verimle çalışıyor.

Samsung Electronics Kıdemli Satış Pazarlama ve Bölüm Başkanı Charlie Bae, yeni Yongaseti Exynos 8890 hakkında açıklamalarda bulundu.

Bae: “Yeni Yongaseti eskisine oranla Yüzde 15 daha Performanslı ve daha fazla Enerji Tasarrufu yapacak. Samsung olarak 14 Nanometre Yongaseti bizim öncelikli hedefimiz” açıklamasında bulundu.

Dodge Viper ACR tanıtıldı!