Samsung Avrupa’nın En Prestijli Ödüllerini Topladı

samsung EISA

Samsung Electronics, Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği EISA tarafından farklı kategorilerde ödüllere layık görüldü. Samsung; Avrupa’nın 2014-2015 Akıllı Telefon Kamerası, Avrupa’nın 2014-2015 İnternet Bağlantılı Fotoğraf Makinesi ve Avrupa’nın 2014-2015 Multiroom Ses Sistemi kategorilerinde EISA ödüllerinin sahibi oldu.

Bu yıl ödüle layık görülen ürünler, Samsung Galaxy K Zoom, Samsung SMART KAMERA NX30 ve Samsung M7 Multiroom oldu. Tüm bu ürünler, yenilikçi özellikleri ve etkileyici tasarımlarıyla yarışma jürisinin beğenisi kazandı. Samsung Electronics Avrupa Başkanı Sunny Lee şunları söyledi: “Samsung olarak, inovasyona liderlik etmek ve tüketicilerin hayatlarını zenginleştirmek üzere tasarlanmış yeni buluşlar yapmak için çalışıyoruz. Böylesine seçkin bir jüriden, birden çok EISA ödülü almak, tüketicilerin hayatlarını gerçekten zenginleştiren pazar lideri ürünler yaratmakta başarılı olduğumuzu bir kez daha doğrulamış oldu.” EISA Ödülleri yenilikçi teknoloji, zarif tasarım ve cazip özellikleri başarıyla bir araya getiren ürünlere veriliyor. EISA Ödüllerinin jüri üyeleri; 19 Avrupa ülkesinden, 50 tüketici elektroniği dergisinin editörlerinden oluşuyor.

 samsung-EISA

Jüri üyeleri, ödül alan ürünlerin seçilme nedenlerini şu şekilde sıraladılar:

AVRUPA’nın 2014-2015 AKILLI TELEFON KAMERASI – Samsung Galaxy K zoom

·    Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy K zoom, fotoğraf makinesi özelliğiyle öne çıkıyor ve ileri dijital fotoğraf makinesi teknolojisini Galaxy deneyimiyle birleştiriyor.

·    Galaxy K zoom, 10x optik zumu dikkat çekici derecede ince ve şık bir tasarımda sunacak son teknolojide, ürün gövdesinin içine girebilen bir, lens teknolojisine sahiptir.

·    Cihaz, düşük ışıklı ortamlarda bile temiz ve net fotoğraflar çekme imkanı sağlayan 20,7 megapiksel BSI CMOS sensör, Optik Görüntü Sabitleme, Xenon Flaş ve 4,8 inç HD Super AMOLED Ekran gibi özelliklere sahip.

·        Kompakt ve kolay taşınabilir bir cihaz olan Galaxy K Zoom ergonomik yapısının yanı sıra, kullanımı rahatlığı sağlayan zarif tasarım hatlarına sahip.
Fotoğraf makinesi özelliklerini önplanda tutan  ilk akıllı telefon Galaxy K Zoom hakkında EISA jürisi şu yorumu yaptı: “Lensin gerisindeki 20,7milyonpiksel BSI CMOS sensörü, çözünürlük açısından pek çok kompakt fotoğraf makinesini geride bırakıyor ve özellikle loş ışıkta yüksek bir fotoğraf kalitesi sağlıyor.”

  samsung_NX30

AVRUPA’NIN İNTERNET BAĞLANTILI FOTOĞRAF MAKİNESİ 2013-2014 – Samsung SMART KAMERA NX30

·    NX30, her zamankinden hızlı bir performansla yüksek kalitede görüntüler üreten, kompakt sistemli profesyonel bir fotoğraf makinesi.

·    Gelişmiş 20,3 megapiksel APS-C CMOS Sensörü ve NX AF System II otomatik odaklanması, keskin ayrıntılarla ve yoğun renklerle dolu yüksek kalitede görüntüler üretiyor. 80° dönebilen Elektronik Vizörü ve 3,0 inç Super AMOLED Dönebilen Dokunmatik Ekranı ise, kullanıcının istediği görüntü yakalama noktasını seçmesine izin veriyor.

·    Samsung’un lider SMART KAMERA teknolojisinden güç alan NX30’un NFC (Yakın Alan İletişimi) ve Wi-Fi özellikleri kablosuz bağlantı olanağı sunuyor. Bu sayede fotoğraf makinesi ile NFC özellikli akıllı telefonlar arasında fotoğraf paylaşımı her zamankinden daha kolay bir hal alıyor.

EISA jürisi, Samsung NX30’un yukarıya 80 derece dönebilen ve böylece farklı görüntü yakalama noktaları sağlayan dönebilir elektronik vizörünü de övgüye değer buldu.

 

AVRUPA Multiroom 2014-2015 – Samsung M7

·    M7 Multiroom hoparlörü, telefonunuzdaki ve PC’nizdeki müziğe erişmenin yanı sıra WiFi, Bluetooth, NFC ve Spotify Connect yoluyla Spotify, Deezer, Napster ve birçok başka sistemden kesintisiz olarak milyonlarca şarkı dinlemenize olanak tanır. Ayrıca, akıllı telefon ve tabletiniz ile, evinizin herhangi bir yerindeki hoparlörü kontrol edebilirsiniz.

·    Hoparlör sistemi 25 mm’lik ikiz tweeter, 56 mm’lik iki orta frekans ana hoparlör ve 10 cm’lik bir woofer içerirken Bluetooth bağlanırlığı, dokunmaya duyarlı bir ses kontrolü ve 44,1 kHz/16‐bit’e kadar FLAC dosyalarının kodunu çözme özelliği cihazın cazibesini daha da artırıyor.

EISA jürisi cihazla ilgili şu yorumu yaptı: “Cihaz ses kalitesi açısından da hiç geride kalmıyor; M7, zengin, dolgun, odayı dolduran ve gerektiğinde sarsıcı vuruşları da olan bir ses kalitesi sunabiliyor.”