Samsung yeni monitörlerini sergiledi!

samsung ces2019 monitors 9

Samsung, CES öncesi bugün yeni monitörlerini sergiledi UR59C, Samsung Space Monitör ve CRG9 Ultra monitörleri hem oyuncuların hem de iş için profesyonel bir çözüm arayanların çok hoşuna gidecek.

Güney Koreli teknoloji devi, panel konusundaki tecrübesini bir kez daha konuşturdu. Firma, CES 2019 öncesi bugün 3 yeni monitör ile karşımıza çıktı. UR59C, CRG9 Ultra ve Space Monitör modellerini tanıtan firma, hem oyunculara hem de iş için profesyonel bir çözüm arayanlara hitap ediyor.

İşte Samsung’un yeni monitörleri!

CRG9 Ultra modeli 120 Hz yenileme oranına ve 4MS tepkime süresine sahip. HDR10 ile 1000 nit parlaklık sunan bu monitör 32:9 oranına sahip. Kavisli bir yapıya sahip olan CRG9 Ultra tam 5.120 x 1.440 piksel çözünürlüğüne sahip. Bu monitörde HDMI bağlantısının yanında Display Port ve USB bağlantıları yer alıyor.

Firmanın bir diğer monitörü olan Space Monitör, yapısı ile masada yeri olmayanların çok hoşuna gidecek. Masaya monte edilecek bir ayağa sahip olan Space Monitör, kullanılamak istendiğinde mekanizması ile masaya yaklaştırılabiliyor. İşiniz bittiğinde ise monitörü duvara yaslayarak masanızda yer açabiliyorsunuz. QHD çözünürlüğe sahip olan bu monitörün 27 inçlik sürümünün yanında 32 inçlik 4K UHD sürümü de bulunuyor.

Galaxy Note 8 için Android Pie tarihi açıklandı

Gelelim firmanın son bombasına. UR59C olarak isimlendirilen bu monitör 32 inç büyüklüğünde ve 4K çözünürlüğe sahip. Standart kavisli monitörlerde görmeye alışkın olduğumuz 1800R eğrisinin dışında bu monitörde 1500R eğri yer alıyor. Oldukça şık görünen bu monitörü TV olarak kullanmak şahane olacaktır.

SamsungDiğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.