Samsung yeni bir kapaklı telefon hazırlığında

Samsung W2018 modeliii

Kapaklı akıllı telefon üretimi konusunda da söz sahibi olan firmalardan olan Samsung, yeni modelini oldukça yüksek donanımıyla klasik akıllı telefonların amiral gemileriyle yarışır olarak ortaya çıkarıyor.

Dünyada hala başta Asya kıtası olmak üzere kapaklı telefonlara olan ilgi hiç az oranda değil. Samsung ise akıllı telefon özellikleri üzerinde yükselen ve kapaklı bir yapıya sahip amiral gemisi donanımında bir yapısı olan W2018 modeli ile piyasada yer almak istiyor. Bu hamle ile piyasada olan tüm rakiplerinin önünde yer alarak bu alanda olan zirve konumunu daha da güçlendirecek.

Samsung’un yeni kapaklı modeli Snapdragon 835 yonga seti üzerinde yükselirken, 6GB LPDDR4X RAM ile oldukça üstün bir performans vaat ediyor. 64GB olan depolama alanı ile iyi bir depolama alanı sunarken, 4.2 inçlik iki  Super AMOLED iki ekran ile Full HD çözünürlük imkanı sunuyor. Arka kamerası 12MP üzerinde şekillenirken, arka bölümdeki kamera ise 5MP olarak kayda geçiyor.

Samsung tarafından üretilen kapaklı telefonlar global pazarda genel itibariyle satışa sunulmaktan oldukça uzak kalıyor. Yeni planlanan bu W2018 modeli Güney Kore, Çin gibi önemli Asya pazarlarında satışa sunulacak. Bu yeni ürünün 1000 dolar gibi bir fiyatın biraz üzerinde gibi bir rakamla piyasada olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Microsoft En Önemli Müşterilerinden Birini Google’a Kaptırdı