Samsung, Xiaomi’nin Gerisine Düştüğü İddialarını Yalanladı

samsung companyy

Hatırlayacağınız gibi Canalys dün bir rapor yayınlamış ve Xiaomi’nin ilk kez Hindistan’da Samsung’u geride bıraktığını açıklamıştı. Canalys bu raporunu Alman araştırma şirketi GFK tarafından toplanan verileri göz önüne alarak yayınladı. Ancak Canalys tarafından yayınlanan bu rapora Samsung’tan itiraz geldi. Güney Koreli teknoloji devi, Hindistan’da bir numaralı telefon satıcısı olmaya devam ettiğini açıkladı.

Samsung’a göre Canalys tarafından paylaşılan veriler gerçeği yansıtmıyor

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Hindistan’taki telefon satışlarının değer olarak yüzde 45’i, sayı olarak ise yüzde 40’ı Güney Koreli teknoloji devinin elinde. Canalys’in telefon sevkiyatlarını değerlendirerek bu sonuca vardığını söyleyen şirkete göre Xiaomi’nin gerisine düştüğü iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Şirketin Xiaomi kadar büyük telefon sevkiyatlarına gerek duymamasının nedeni daha verimli bir üretim sürecine sahip olmaları.

Güney Koreli teknoloji devi ayrıca 2017’de Hindistan’da en çok güvenilen telefon üreticisi seçildiğine de dikkat çekerek ülkedeki başarılarına vurgu yaptı.

Samsung'a göre Canalys tarafından paylaşılan veriler gerçeği yansıtmıyor

Xiaomi Redmi Note 5’in Özellikleri Sızdırıldı


Yorumlar kapatıldı.