Samsung Neden Lite’laşmaya Başladı!

Samsung Galax Tab 3 Lite manset

Önümüzdeki günlerde Samsung yeni Tablet PC’leri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu yeni Tablet PC’lerin en büyük özelliği ise Lite olması.

Geçtiğimiz hafta içinde sizlere Samsung’un CES 2014’te tanıtmayı planladığı akıllı telefonları hakkında bilgiler aktarmıştık. Bu yeni akıllı telefonlardan bir tanesi Galaxy Grand 2 akıllı telefonun daha düşük teknik özelliklere sahip modeli Galaxy Grand Lite. Bu yeni akıllı telefonun düşük özelliklere sahip olduğu “Lite” adından da anlaşılıyor. Samsung bu yeni Lite serisine Tablet PC’leriniz de eklemeyi düşünüyor. Giriş seviyesi Tablet PC kategorisinde etkin olmayan firmanın Samsung Galaxy Tab 3 Lite adı ile 7 inç yeni bir Tablet PC çıkarmayı düşündüğü ortaya çıktı. Bildiğiniz gibi Galaxy Tab 3’ün 7 inç versiyonu geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Samsung Galax Tab 3 Lite
Bu yeni çıkacak ürün de bu ürüne tasarım açısından benzer olacak. Teknik özellikler açısından biraz daha kısılacak olan ürünün 3G ve WiFi modellerinin sunulacağı tahmin ediliyor. CES 2014’te tanıtılıp tanıtılmayacağı henüz belli olmayan ürünün 1.2 GHz çift çekirdekli işlemcisi, 1 GB belleği, ve 1024 x 600 piksel ekran çözünürlüğün olması bekleniyor. Ürünün fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi yok. Samsung yeni Lite ürünleri ile düşük konfigürasyon ve uygun fiyat ile kendine yeni bir kategori açma peşinde. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.