Samsung klavyeleri nasıl daha verimli kullanılır?

Samsung klavyeleri yeni

Akıllı telefon kullanımını oldukça kolaylaştıran Samsung klavyeleri daha verimli kullanılabilir. Şirket bunun için bir kılavuz bile yayınladı.

Akıllı telefonların olmazsa olmazları içerisinde yer alan Samsung klavyeleri büyük bir öneme sahip. Google gibi devasa şirketler bile klavye teknolojisine ciddi yatırımlar yapıyor. Neredeyse her şeyinizi gerçekleştirdiğiniz klavyeler ne kadar iyi ve kullanışlı olursa kullanıcı memnuniyeti aynı derecede artıyor. Samsung tarafından yayınlanan bir klavye kullanım kılavuzu ile bazı özelliklerin altı çizildi. Emojiler, çıkartmalar ve GIF’lerden oluşan akıllı yazma bölümü şirketin ilk vurguladığı konu oldu. Eğer akıllı yazma butonunu etkin hale getirirseniz yazdığınız kelimelere karşılık gelen emoji ve çıkartmalar görülecektir.

Klavyeleri verimli kullanmak mümkün

Samsung şirketinin en çok övündüğü konulardan birisi de hiç şüphesiz çevrimiçi platformlara giriş hızı. Firmaya göre kendi akıllı telefonlara çok hızlı bir şekilde internete giriş yapabiliyor. Böylece zamandan tasarruf sağlanıyor. Samsung Pass özelliği bir diğer önemli özellik olarak görülüyor. Şirkete göre Samsung Pass sayesinde kart bilgileri normalden kat kat daha güvenli bir şekilde saklanabiliyor.

Samsung klavyeleri

Şimdilerde en çok bahsedilen özellikler arasında kişiselleştirme yer alıyor. Sadece Samsung değil aynı zamanda Google ve Apple gibi firmalar da kişiselleştirilmiş ürünler sunmaya çalışıyor. Özellikle de Apple bu konuda oldukça başarılı. Samsung, Apple ile olan rekabetinde kişiselleştirme özelliğini daha aktif hale getirmeye çalışıyor. Şirket, kullandığı klavyelerde kişiselleştirme yönünü güçlendirmeye gayret gösteriyor.

Samsung Türkiye’de değer kaybetmeye devam ediyor! Galaxy S20 fiyatı düştükçe düştü!

Samsung kendi akıllı telefonlarının ve özellikle de Galaxy S20 modelinin özelliklerini üst düzeye çıkarmaya çalışıyor. Donanım ve yazılım açısından ürünlerini değiştirse bile, yine de klavye bazen ihmal edilebiliyor. Bunu önlemek için düzenli olarak güncelleme yaptığını görüyoruz. Sizce Samsung tarafından geliştirilen klavye kullanışlı mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.