Samsung Kiosk 12 ülkede kullanıma sunuldu

samsung kiosk

Şubat 2021’de Samsung , mağaza sahiplerinin müşteriler ve personel arasındaki teması sınırlamak için mağazaya yerleştirilen yüz yüze olmayan bir sipariş ve ödeme platformu dağıtmalarını sağlayan Samsung Kiosk adlı yenilikçi sipariş çözümünü tanıttı. 

Samsung’un Kore iç pazarına tanıtıldı ancak yıl ortasına kadar belirli ülkelerde kullanıma sunulması bekleniyordu. Samsung şimdi ürünü 12 ülkede piyasaya sürdü ancak maalesef bu ülkeler arasında Türkiye yer almıyor.

Samsung Kiosk, Samsung’un 2020’den beri dünyayı kasıp kavuran ve şimdi dünyanın bazı yerlerinde üçüncü dalgasına giren koronavirüs pandemisine verdiği yanıtın bir parçası olarak görülebilir. Samsung Kiosk’un kullanıma sunulması için seçilen 12 ülke Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, İrlanda, Singapur, İspanya, Hollanda, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri’dir. Samsung, daha sonra kapsama alanını diğer ülke ve bölgelere daha da genişletecek.

samsung kiosk 2

Samsung Kiosk, mağazaların müşterilerden sipariş alması ve ödeme alması için mobil hepsi bir arada, yerinde sipariş ve ödeme platformudur. Sorunsuz mağaza operasyonları için çok çeşitli ödeme seçeneklerini içeren modüler bir tasarıma sahip 24 inç interaktif ekrana sahiptir. Samsung Kiosk zaten uyumludur veya Mastercard, Visa, Europay ve diğerleri gibi büyük ödeme platformları aracılığıyla ödemeleri kabul ediyor.

Samsung Kiosk’un yazılım tarafında, açık kaynak kodlu ve Tizen tarafından desteklenen Linux tabanlı bir İşletim Sistemi işletiyor. Ek olarak, işletim sistemi çok sayıda üçüncü taraf uygulamasını destekliyor.

Samsung, yenilikçi mobil Kiosk platformunun seçilen ülkelerde iyi karşılanacağını ve mağaza sahiplerine müşterileriyle fiziksel teması sınırlamaları ve genel hizmet süreçlerinin verimliliğini artırmaları için yaratıcı ve kusursuz bir seçenek sunacağını umuyor. Ödeme çok yönlülüğü, bu gelişmiş pazarlara da sevdirecek.

Galaxy S21 Ultra 5G, 2021’in en iyi telefonu oldu