Samsung, ISOCELL HM3 sensörünü bir videoda detaylandırdı

Samsung, ISOCELL HM3 sensörünü bir videoda detaylandırdı

Bu yılın başlarında Samsung, Galaxy S21 Ultra’da çalışırken gördüğümüz 108MP çözünürlüklü 1 / 1.33 ”sensör olan ISOCELL HM3’ü duyurdu. Şimdi, sensörün yakında Samsung’un diğer amiral gemisi tekliflerine veya diğer üreticilerin amiral gemisi telefonlarına gidebileceğini ima eden yeni bir resmi video yayınlandı.

Samsung, bu yılın başlarında 108MP çözünürlüğe sahip 1 / 1.33 inçlik bir sensör olan ISOCELL HM3’ü duyurdu. Şirketin amiral gemileri kralı Galaxy S21 Ultra’nın piyasaya sürülmesiyle bu sensörü iş başında görmüştük. O zamandan beri, canavarın içindeki bu kamera hakkında daha fazla ayrıntı bekliyorduk ve şimdi Koreli firma bununla ilgili bazı haberleri paylaşmaya karar verdi. Samsung, sensörün yakında Samsung’un diğer amiral gemisi tekliflerine veya diğer akıllı telefon üreticilerinin amiral gemilerinin akıllı telefonlarına gidebileceğini ima eden yeni bir resmi video yayınladı. Galaxy Note serisi bu yıl gelecek gibi görünmüyor. Samsung, aralarında çip kıtlığı da bulunan bir dizi nedenden dolayı phablet serisini atlıyor. Dolayısıyla, ISOCELL HM3’ün bir Galaxy Note 21 Ultra ile gelmesini bekleyemeyiz. Bir sonraki olası adayın, kesinlikle önümüzdeki aylarda çıkacak olan Galaxy Z Fold3 olduğunu varsayıyoruz.

Samsung, ISOCELL HM3 sensörünü bir videoda detaylandırdı

HM3, etkin piksel boyutu 2,4 µm olan 9’a 1 piksel gruplama sağlıyor. Sensör, varsayılan olarak 12 MP çözünürlükte 12 bit görüntüler yakalıyor ve hareketli nesnelerdeki gölgelenmeyi dengelemek için eşzamanlı düşük ve yüksek ISO çekimleri yakalayarak HDR içeriğini yükselten Smart-ISO Pro özelliğine sahip. Video çekimi 8K çözünürlükte öne çıkarken, ağır çekim videolar FHD çözünürlükte 240 fps’ye kadar çıkabiliyor. Yeni videonun zamanlaması göz önüne alındığında, Samsung, ISOCELL HM3’ü içeren olası bir yeni Galaxy amiral gemisini veya sensörü diğer OEM’lere sunacağını ima ediyor olabilir.

Honda Jazz hayal kırıklığına dönüştü: Beklentiler çok yüksekti