Samsung iPhone ile tweet attı!

Samsung Note 9

Güney Koreli teknoloji üreticisi, Galaxy Note 9’u ön plana çıkarmak için attığı tweet ile gündeme bomba gibi düştü. Çünkü bu tweet iPhone ile atılmıştı. İşte Samsung’a hesap kapattıran o tweetin detayları!

Firmalar ve firmaların reklamlarını yapan ünlüler zaman zaman reklam amaçlı tweetler atıyor. Ancak bu tweetlerin rakip firmanın cihazları ile atılması çok olay oluyor. Geçtiğimiz aylarda güzel oyuncu Gal Gadot‘un Huawei‘nin reklam yüzü olmasına rağmen iPhone ile tweet attığı ortaya çıkmış ve çok konuşulmuştu.

Samsung tweet attı hesabını sildi!

iOS ve macOS’te yer alan Tweetbot uygulaması sayesinde hangi kaynaktan tweet atıldığı açıkça görünebiliyor. Bu özelliğin bir kurbanı da bugün Samsung oldu. Güney Koreli teknoloji üreticisi, Galaxy Note 9’un reklamanı yapmak için tweet attı.

Infinity-O tasarımına sahip Galaxy A8s sertifika aldı

Samsung Mobile NG hesabı üzerinden atılan bu tweetin ünlü YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) tarafından iPhone ile atıldığı orta çıkarıldı.

Samsung

Yaşanan bu talihsiz olayın ardından firmanın Nijerya merkezli Twitter hesabı apar topar kapatıldı. Firmaların sosyal medya hesaplarını yönetenlerin iPhone kullanıyor olmasının bu kadar abartılacak bir durum olmadığını düşünüyoruz. Ancak bu tip olaylar doğal olarak firmaların itibarını zedeliyor.