Samsung imzalı Galaxy Fold 3 aniden patladı!

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung’un kısa bir süre önce satışa sunduğu katlanabilir ekranlı yeni telefonu Z Fold 3 aniden patladı. Kullanıcı o anları kameraya çekti. İşte detaylar.

Samsung imzalı Galaxy Fold 3 aniden patladı! Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Samsung, katlanabilir ekranlı telefon serisini geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3’ü hali hazırda pek çok ülkede satışa sundu.

Buraya kadar bir problem yok. Hatta Samsung’un yeni menteşe teknolojisi sayesinde katlanabilir ekran tarafında da artık hiçbir sorun ya da sıkıntı çıkmıyor. Fakat geçtiğimiz gün sosyal medyada yayılan bir video Fold 3 modelinde farklı sıkıntılar olabilir mi sorusunu gündeme getirdi.

Samsung imzalı Galaxy Fold 3 aniden patladı!

Bir kullanıcı elindeki Fold 3’ün aniden duman saçarak patladığı anları kameraya çekti. Dilerseniz o anlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tweet’te yer alan videoda da net bir şekilde görüldüğü üzere Fold 3 batarya kısmından delinerek duman atıyor. Bu sorunun batarya kökenli bir problem olduğu açık bir şekilde ortada. Asıl merak edilen detay ise Samsung’un bu soruna nasıl bir cevap vereceği. Yoksa Güney Koreli şirket yeni bir Note kabusuyla daha karşı karşıya mı kalacak? Bunu elbette zaman gösterecek. Belki de Samsung’un kabul edilebilir bir açıklaması vardır. Bekleyip göreceğiz.

iPad mini sahipleri ‘ kaydırma’ sorunları yaşamaya başladı