iPad mini sahipleri ‘ kaydırma’ sorunları yaşamaya başladı

iPad mini sahipleri ' kaydırma' sorunları yaşamaya başladı

Apple’ın yeni iPad’i bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmaya başladı. Bazı yeni iPad mini müşterileri, minik tabletin yeni ekranından bekledikleri kadar keyif almıyor. İşte detaylar.

9to5Mac, kullanıcıların Apple’ın yeni iPad mini ürününden pek memnun olmadıklarını duyurdu. Rapora göre kullanıcılar ekranın bir tarafının diğerinden farklı bir hızda kaydırıldığı ve portre görünümünde zaman zaman farkedilen bir yalpalama oluştuğunu duyurdu. Bu problem bir “jöle kaydırma” efekti gibi görünüyor. İPad’i yatay bir yöne eğerseniz efekti fark etmek daha zor, ancak web sitelerini ve sosyal yayınları okumayı seviyorsanız mevcut problemle bunu yapmanız oldukça zor diyebiliriz.

iPad mini sahipleri ' kaydırma' sorunları yaşamaya başladı

Apple’a bu mevcut jöle etkisi problemi hakkında yorum yapıp yapmayacağı da soruldu Apple, problemin henüz donanıma mı yoksa ekrana mı bağlı olduğunun henüz belli olmadığını söyledi. Sorunun gerçekte ne kadar yaygın olduğu belirsiz. Bununla birlikte, yine de yeni piyasaya sürülen bir ürünü hevesle kullanan kullanıcıların bazılarının hevesi kursağında kalmış durumda. Apple yeni ürünlerinde sadece bu problemi yaşamıyor. iPhone cihazlar için piyasaya sürdüğü iOS 15 de bazı problemleri beraberinde getirdi. iPhone kullanıcıları şarj kapasitelerinde ciddi bir düşüş gördüklerini bildiriyor. Apple ise henüz bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil. iPhone cihazların şarj dayanıklılığı zaten normalde de eleştiri alıyor. Yeni güncelleme ile bu eleştiri artmış durumda diyebiliriz.

Xiaomi teknolojide ilk sırada yer almak istiyor: Maymun iştahlı Lei Jin