Samsung Gear S2 Göründü mü?

Gear1

Samsung’un dün yayınladığı görsellerde ki akıllı saat Yeni Nesil Gear mı?

Samsung dün bir basın bülteni yayınladı ve yeni amiral gemisi telefonları ile modacıların ortaklaşa çalıştıklarını duyurdu. Bülten içinde yayınlanan görseller ise oldukça ilginçti. Zira görsellerde yer alan modellerin bileklerindeki saatler bir akıllı saatti ve Samsung‘un da IFA 2015‘te yeni nesil akıllı saati Gear S2‘yi tanıtması bekleniyordu.

Gear 2

Bu durumun bir tesadüf olamayacağına görecek kadar uzun zamandır bu işi yapmaktayız. Samsung el altından yeni nesil akıllı saati Gear S2‘yi (Gear 2015) göstermiş olabilir. Bu takdir edersiniz ki kesin bir bilgi değil ama 2 görselde de aynı saatin kullanılması bizi ister istemez bu fikre doğru itti.

Gear

Markaların bu ve buna benzer reklam girişimlerini daha önce de görmüştük. Barlarda unutulan telefonlar, fabrikalardan gönderilen görseller, bir Foxconn çalışanının yeni nesil iPhone ile ilgili robot resimleri mobil sektörü günlerce meşgul etmişti. Bu görsellerde buna benzer bir reklam kampanyasının parçası mı bunu 2 hafta sonra başlayacak IFA 2015‘te yakından göreceğiz.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ve aşağıda gördüğünüz fotoğraflar  Yeni Nesil Samsung Gear‘a ait olabilir mi?

Android Pay’in ilk kullanılacağı yer ve tarih belli oldu!