Samsung Gear S2 için ilginç reklam!

samsung gear s2 reklami

IFA 2015’te duyurulan Samsung’un yeni akıllı saati Gear S2, ülkemizde satışa çıktı. Firma şimdi Gear S2 için dikkat çekici bir reklam filmiyle karşımızda. Videoyu haberimizden izleyebilirsiniz.

samsung-gear-s2-reklami

Samsung Gear S2, akıllı saatler arasında en çok dikkat çeken modellerden bir tanesi. IFA 2015’te duyurulan Samsung Gear S2, gerek tasarımı gerekse işletim sistemiyle oldukça başarılı görünüyor. Satış rakamları Apple Watch ile karşılaştırılamayacak olsa da diğer akıllı saatlerden çok daha fazla beğeniliyor. Modelin en çok dikkat çeken tarafı bezel olarak adlandırılan ekranın etrafındaki halka. Bezel, dönebiliyor ve saatin kullanımını kolaylaştırabiliyor. Arayüzün kullanımı dairesel hareketlere dayanıyor. Bu sayede her seferinde saatin ekranına dokunmak zorunda kalmıyorsunuz.

Ancak bu haberimizin konusu Samsung Gear S2 için yapılmış bir reklam filmi. Şimdiye kadar bir akıllı saat için yapılmış en iyi reklam diyebiliriz. Kiss The Sky şarkısıyla Samsung Gear S2’nin yeni reklamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Amiral gemileri hangi özellikleriyle dikkat çekiyor?