Samsung Galaxy Tab S3 iki versiyonu ile görüldü!

Samsung Galaxy Tab S3 özellikleri

Geçtiğimiz günlerde hakkında ilk detayları basına yansıyan Samsung Galaxy Tab S3 isimli tabletin iki versiyonu da görüldü. İşte yeni tabletlerin teknik özellikleri.

Birkaç hafta önce Samsung’un SM-T718 ve SM-T813 kod adlı iki cihazının Hindistan’a gönderildiğini sizlere aktarmıştık. Ancak bu cihazların detayları tam olarak belli değil. GFXBench’te yer alan bilgilere göre o cihazların detayları ilk defa karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy Tab S3 versiyonları

Samsung, GFXBench’te yer alan bilgilere göre iki yeni tablet bilgisayarla karşımıza çıkacak. Tabletler Galaxy Tab S3 modelinin farklı ekran büyüklüğü sunan iki versiyonu olacak. İlk versiyon 9.7 inç ekran boyutuna sahip olacak, ikinci versiyon ise 8 inç ekranla gelecek. Dolaylı olarak cihazlardan birinin iPad Air 2’ye, diğerinin ise iPad mini 4’e rakip olacağını söyleyebiliriz çünkü ekran büyüklükleri neredeyse aynı.

9.7 ve 8 inç olmak üzere iki versiyonla karşımıza çıkacak olan yeni Galaxy Tab S3 ailesinin teknik özellikleri aynı olacak. Yeni tabletlerde Quad HD çözünürlüğe son derece yakın 2048 x 1536 piksel ekran çözünürlüğü tercih edilecek. Tabletlerde Qualcomm’un yeni Snapdragon 652 yongası kullanılacak gibi duruyor. 1.8 GHz hıza sahip 8 çekirdekli bu işlemciye Adreno 510 GPU eşlik ediyor. Tam tarafında ise 3 GB RAM görülüyor. Depolama konusunda GFXBench’in iddiasına göre 24 GB görülüyor ancak bu 32 GB olacağı anlamına geliyor. Hafıza kartı desteği de muhtemelen olacaktır. 8MP arka, 2 MP ön kamera, 150 Mbps hıza erişebilen LTE seçeneği de sunulacak.

Samsung Galaxy Tab S3 özellikleri

Apple, Error 53 Yüzünden Mahkemelik Oldu