Samsung Galaxy Tab S2 Geliyor!

samsung galaxy tab s2 1

Samsung’un üst düzey tablet bilgisayar serisi Galaxy Tab S’e yeni model geliyor. Samsung Galaxy Tab S2 modelinin kılıfları, yeni modeli açığa çıkardı. Detaylar haberimizde.

samsung-galaxy-tab-s2-2

Çin merkezli kılıf üreticileri yine bir adım önce. Geçtiğimiz Şubat ayında ilk söylentileri ortaya çıkan Galaxy Tab S2 modeline ait olduğu iddia edilen bazı kılıflar internete sızdı. Fotoğraflardaki kılıflar satışa hazır ve içlerinde Samsung Galaxy Tab S2 yazıyor. 9.7 inç ekran boyutlu yeni Galaxy Tab S2’nin teknik özelliklerinden bazıları ise zaten daha önce internete sızmıştı. Bumper olarak tanımlanan esnek silikon kılıfın fotoğrafına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Samsung Galaxy Tab S2 modelinde 9.7 inç Super AMOLED teknolojisine sahip bir ekran paneli bulunacak. Bu ekran panelinin çözünürlüğü 1536 x 2048 olacak. 3 GB RAM ve Samsung Exynos yongasıyla 32 GB dahili depolama alanı, Galaxy Tab S2 modelinde göreceğimiz özellikler arasında. Tablet bilgisayar, Android 5.0.2 Lollipop sürümüyle satışa çıkacak. Samsung Exynos 5 Octa yongasıyla birlikte 4+4 olmak üzere toplamda 8 çekirdekli bir işlemci bu tabletin içinde bizleri karşılayacak. 1.9 GHz hızındaki işlemciye Mali-T760 MP6 GPU yani grafik işlem birimi eşlik edecek. Samsung Galaxy Tab S2 modelinin Haziran ayı içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Google Cardboard’a iPhone Desteği Geldi!