Samsung Galaxy Tab S ile Renkleri Canlandırın

GALAXY Tab S Display 051

Göz Kamaştırıcı Galaxy Tab S tablet, piyasadaki en gelişmiş mobil ekranı ile daha etkileyici, daha zengin ve daha hafif.

Samsung Galaxy Tab S ile mobil ekran teknolojisinde yeni bir devrim yaratarak gerçek hayattaki renklere daha yakın ve daha zengin renkleri bir arada sunuyor. Cihazın sektör lideri WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED ekranı, Adobe RGB renk kapsamının % 90’ından fazlasını içeriyor; yani, şu ana kadar görülmemiş çeşitlilikte rengi gösterebiliyor. Galaxy Tab S 100.000:1 gibi çarpıcı bir kontrast oranına sahip ve bu oran, siyahları daha koyu ve beyazları daha parlak yaparak daha derin ve gerçekçi görüntüler sağlıyor.

Galaxy Tab S 8.4_inch_Dazzling White_10

Tabletin Uyarlanabilir Ekranı ortamının renk sıcaklığına ve ortam aydınlatmasına bağlı olarak her yerde ve her zaman en iyi görsel deneyimi sağlıyor. Önceden ayarlanmış profesyonel modları – AMOLED Sinema ve AMOLED Fotoğraf – kullanıcıların ekran ayarlarında manuel uyarlamalar yaparak hem video hem de fotoğraf içeriği için parlak ve dinamik sonuçlara ulaşmalarını mümkün kılıyor. Bunlara ek olarak Galaxy Tab S’in gelişmiş açık havada görünürlük teknolojisi ekran üzerindeki içeriğin parlak, doğal ve kolayca görüntülenir olmasını sağlıyor.

galaxy tab s 2

Super AMOLED teknolojisi arka aydınlatma gerektirmediği için, Galaxy Tab S LCD ekranlara göre daha az enerji tüketirken, LCD ekranlı tabletlere göre daha da ince bir tasarıma olanak sağlıyor. 6,6 mm’lik zarif bir profile sahip hafif ve kolay taşınır olan cihazlar sadece 465 g (10,5 inç) ve 294 g (8,4 inç)ağırlıkları ile de dikkat çekiyor. Daha uzun süre dayanan pili ve Ultra Güç Tasarrufu Modu ile Galaxy Tab S, tüketicilerin cihazlarını yeniden şarj etmek zorunda kalmadan saatlerce uygulamalarını kullanabilmelerini sağlıyor.Galaxy Tab S 10.5_inch_Titanium Bronze_6

Galaxy Tab S’de bulunan ve SideSync 3.0’ın kullanıldığı Çağrı Yönlendirme özelliği sayesinde, kullanıcılar telefonları nerede olursa olsun, evin herhangi bir yerinden Galaxy Tab S yoluyla arama yapabilir ve aramalara cevap verebilirler. Kullanıcıların gerçek anlamda çoklu görev yapmalarına da olanak sağlayan Galaxy Tab S ile aynı anda web’de gezinebilir, video izleyebilir, içerik paylaşabilir ve telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Yine Galaxy Tab S’de bulunan Hızlı Bağlantı özelliği sayesinde yakınlardaki cihazları kolayca bulup bağlanabilir ve istediğiniz içerikleri kolayca paylaşabilirsiniz.

galaxy tab s

Kullanıcıların Parmak İzi Tarayıcısı ile güvenli ve kolay bir şekilde erişerek kendi optimize edilmiş kişisel profillerini yaratmalarını mümkün kılan Çoklu Kullanıcı Modu ve kendi özel ara yüzü ve çocuk dostu uygulamalarıyla özel olarak tasarlanmış Çocuk Modu ise Galaxy Tab S’in diğer öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. 10,5 ve 8,4 inç olarak piyasaya sürülecek olan Galaxty Tab S; Titanyum Bronz, Beyaz ve Kırmızı renklerinde satışa sunulacak.

Tales from the Borderlands’den Yeni Resimler