Samsung Galaxy S7 Edge için Aralık ayı güncellemesi yayınlandı!

galaxy s7 edge guncelleme

Android kullanıcılarını sevindirecek bir güncelleme daha yayınlandı. Samsung Galaxy S7 Edge için Aralık ayı güvenlik güncelleştirmesi yayınlandı.

Özellikle son iki yıldır yaşanan güvenlik sorunlarından sonra Google ve üreticiler, Android güncellemelerini daha sıklaştırdı. Son aylarda düzenli aralıkla yayınlanan güvenlik güncelleştirmeleri ile sanal korsanların önüne geçmeyi hedefleyen Google ve üreticiler, yeni bir güncelleme ile daha karşımızda.

Aralık 2016 için yayınlanan güvenlik güncelleştirmesi, Samsung Galaxy S7 Edge için dağıtılmaya başlandı. Samsung’un güncel amiral gemisi artık yazılımsal olarak daha güvenli.

Ancak belirtmekte fayda var güvenlik güncelleştirmeleri, cihazların Android sürümlerini değiştirmiyor ve yeni özellikler ile gelmiyor. Sistemin arka planında güvenlik ve performans iyileştirmeleri yapıyor. Dolayısıyla cihazın kullanım tarafında fark edilebilecek detaylar karşımıza çıkmıyor. Bu güncellemede de güvenlik iyileştirmeleri dışında bir değişiklik olmadığı belirtilmiş.

OTA üzerinden yayınlanan güncelleme aşamalı olarak dağıtılmaya başlandı. Samsung Galaxy S7 veya Galaxy S7 Edge kullanıyorsanız, cihazınızın güncelleme bölümün kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Güncellemeyi yaptıktan sonra sürüm numaralarının nasıl değiştiğini merak ediyorsanız, aşağıdaki ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için beklenen büyük güncelleme ise 2017 yılının ilk aylarında yayınlanacak. Cihazda halen Android 6.0.1 Marshmallow sürümü bulunuyor. Android 7 için bir süre daha beklemek gerekiyor.

samsung-aralik-guvenlik-guncellemesi

CES 2017’den neler bekleniyor? – Galeri