Samsung Galaxy S6’dan Yeni Sızıntılar Var

Samsung Galaxy S6’dan yeni sızıntılar var

Güney Koreli teknoloji devi Samsungla ilgili yeni sızıntılar var. Sızıntının kaynağını 2015 yılının yeni amiral gemisi olacak olan telefonu S6 oluşturuyor.

Samsung; Galaxy S6’yı geçen yıl olduğu gibi MWC; “Mobil Dünya Kongresinde” tanıtmak istiyor. Samsung; Galaxy A serilerinde metal kasa kullanmıştı. Yeni model amiral gemisi S6’sında da aynı kasayı kullanması bekleniyor.

G for Games sitesinde yer alan bilgilere göre Metal kaplamalı bir telefonu, Samsung tasarlayacakmış. Telefondaki metal kaplama dayanıklı malzeme ile kaplanmış ekranın çatlamasını önleyecekmiş.

Samsung Galaxy S6’dan yeni sızıntılar var
Samsung Galaxy S6’dan yeni sızıntılar var

Tasarım olarak telefonun Galaxy Note 4 ile hemen hemen aynı gözükmesi bekleniyor. Ayrıca yeni gelen bilgilere göre Galaxy S6’nın bataryası bundan böyle değiştirilemeyecekmiş.

Tıpkı iPhone’larda olduğu gibi. Samsung’un; Galaxy S6’yı, Galaxy A serisinden ilham alarak tasarlaması bekleniyor. Yeni telefonun sadece özellikleri bununla da sınırlı değil.

Yeni telefon yenilikçi teknolojilere de sahip olacak. Telefonun Sony Xperia Z4’ten daha üstün model olacağı söyleniyor zira geçen sene Sony Xperia Z2; S5’e büyük bir darbe vurmuştu.

Vodafone ve Vestel’den Kampanya