Samsung Galaxy S25’in ön yüzünü ortaya çıkaran fotoğraflar ortaya çıktı

Galaxy S25 serisi

Samsung Galaxy S25 serisinin, 2025’in başlarında piyasaya sürülmesi beklenirken, cihazlarla ilgili detaylar şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

Ice Universe tarafından sızdırılan bir ekran düzeneği fotoğrafı Samsung Galaxy S25, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Ultra’nın önden nasıl görüneceğine dair ipuçları veriyor. Bu modellerin daha ince çerçevelere sahip olacağı, özellikle S25 Ultra’nın biraz daha yuvarlatılmış köşelerle geleceği doğrulandı.

Sızdırılan bilgilere göre, Galaxy S25 Ultra, iPhone 16 Pro Max’in 6.9 inç ekran köşegenine sahip olacak. Ayrıca, Galaxy S24 Ultra’ya kıyasla 0.2 mm daha ince çerçeveler sunacak. Bu, S25 serisinin ekran-gövde oranını daha da iyileştirerek kullanıcıya daha geniş bir görüntüleme alanı sunacağı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S25

Galaxy S25 serisinde Exynos ve Snapdragon işlemciler arasında bir ayrım yapılması bekleniyor. Standart Galaxy S25 ve Galaxy S25+ modelleri Exynos yonga setleri ile gelebilirken, Galaxy S25 Ultra’nın yalnızca Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi ile donatılacağı söyleniyor. Ancak, bazı raporlar Exynos 2500’ün zamanında hazır olmayabileceğini ve bu nedenle tüm seride Qualcomm çiplerinin kullanılabileceğini öne sürüyor.

Bu gelişmeler, Galaxy S25 serisinin hem tasarım hem de performans açısından önemli bir yükseltme olacağını gösteriyor. Doğrusunu söylemek gerekirse öyle de olmak zorunda, öyle ki iphone 16 serisine rakip olabilmesi için bunun şart olduğunu söyleyelim.

Casio, G-Shock Full Metal koleksiyonuna iki yeni model eklemeye hazırlanıyor