Samsung Galaxy Note 7, 28 Ekim’de Avrupalı

galaxy note7

Samsung’un tablet-telefonu Galaxy Note 7’nin, en azından Avrupa’da infilak etmemesini umuyoruz.

En azından şunu belirtelim, haber spotumuz, mübalağa sanatından epeyce faydalandık. Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden Samsung’un, Avrupa’da satacağı modellerde ciddi önlemler alacağına dair en ufak bir şüphemiz dahi yok.

Aslında Galaxy Note 7, Avrupa pazarında 2 Eylül 2016’da piyasaya sürülecekti. Ancak Amerika’da yaşanan felaketler, batarya problemleri yanan araçlar planları büyük oranda değiştirdi. Şirket bu akıllara durgunluk veren batarya sorununa kayda değer bir çözüm bulmadan, Avrupa gibi büyük bir pazardan uzak kalmak zorunda kaldı.

Güney Koreli teknoloji üreticisinin sözcüsü, “Öncelikle sorunlu modelleri geri çağırdık ve pek çoğu için değişim gerçekleştirdik. Hatalarımızı düzelttikten sonra, Avrupalı kullanıcılar için hazırdan da ötedeyiz. Amiral gemisi tablet telefon, 28 Ekim’de Avrupa ile buluşacak. ifadelerini kullandı.

Galaxy Note 7

Samsung’un yaşadığı trajediyi anlatmak gerçekten çok zor: Kendi anayurdunda modellerim bile yüzde 60’ını yenilemek zorunda kaldı. Amerika pazarında ise bu oran, yüzde 57 seviyesindeydi. Neyse ki can kaybı gerçekleşmedi. Yoksa, fatura herkes için çok daha ağır olabilirdi.

Sorunlarından arınmış Galaxy Note 7, donanımsal becerileri ile ilgi çekiyor: Exynos 8890 8 çekirdek işlemci, Mali-T880 MP12 grafik yongası, IP68x su ve toz geçirmezlik, 5.7 inç Super AMOLED 1440 x 2560 ekran, Gorilla Glass 5, 64 GB dahili RAM, 256 GB harici saklama alanı desteği, parmak izi sensörü, 12 MP, f/1.7, 26mm ana kamera; cihazın inanılmaz özelliklerinden. Eğer patlama ve alevler içinde kalma sorunu çözüldüyse, tarihin en iyi telefonlarından birine bakıyoruz.

Amazon.com’dan Dünyanın En Çok Satan Oyunları!