Samsung Galaxy Note 5 Teknik Özellikleri Nelerdir?

note 5

Zenzero adı ile test duyurusu yapılan dünya teknoloji devi Samsung’un yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy Note 5 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Daha önce konsept görüntüleri internete sızan ve yapılan test görüntülerinin ardından şimdi de Galaxy Note 5 için teknik özellikler sosyal medyada paylaşılıyor.

Galaxy Note 5 teknik özellikleri, test puanları ve daha bilinmeyenlerini sizler için aktaracağız. Dünyadaki teknoloji devlerinden yön veren şirket olan Samsung yeni akıllı telefonu olan Samsung Galaxy Note 5 ile ilgili konsept görüntülerinin internete sızmasının ardından şimdi de, Galaxy Note 5 ile ilgili test görüntüleri sosyal medyaya sızdırıldı.

note 5

Adının duyurulmadığı test aşamasında Galaxy Note 5 için ZenZero kod adı telaffuz edilmekte. Samsung Galaxy Note 5 ile ilgili merak edilenler ise şunlar: Zenzero kodu ile test aşamasında görülen Samsung’un Galaxy Note 5’i almış olduğu puanlarla göz dolduruyor.

Test sırasında 503 puan alan Samsung’un tarayıcısının çok yüksek bir puan aldığı görülüyor. Nexus 5’in ve Pantech Vega Iron 2’nin, Android 5.1.1 işletim sistemiyle Chrome 42 üzerinde aldığı 515 puana göre kıyaslandığında ise Samsung Browser 3.2’nin aldığı puanın standartların üzerinde bir puan aldığı söylenebilir.

2015 Model Moto X’in Özellikleri Su Yüzüne Çıktı