Samsung Galaxy Note 4 Hangi Konuda Lider?

samsung galaxy note 4

Amerikan Tüketici Memnuniyeti İndeksi; “ACSI” tarafından 70.000 ABD’li müşteri üzerinde yapılan ankete göre piyasanın tüketiciyi en çok memnun eden telefonu olarak Samsung’un phablet model telefonu Galaxy Note 4 seçildi.

Genel memnuniyette 100 üzerinden 86 puan alan Galaxy Note 4’ü 82 puana sahip Galaxy Note 3, Apple iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Samsung Galaxy S5 takip etti.

Altıncı sırada 81 puanlı Motorola Moto X yer alırken LG G3, iPhone 5 ve Galaxy S4, sonraki üç sırayı paylaştılar. Anket; katılımcıların, en çok kolay metin mesajı yazma ve okuma özelliğine önem verdiklerini gösterdi.

Buna ek olarak telefonun boyutu, ağırlığı ve ekran boyutu, çoğu tüketici için belirleyici faktör olarak karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonların batarya ömrü ise tahmin edebileceğiniz üzere tüketicilerin ortak sıkıntısı olarak karşımıza çıkıyor.

Öte yandan bir süredir merakla beklenen Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesi uzun zaman önce Galaxy Note 4 cihazlar için de gelmişti.

samsung galaxy note 4

10 Nisan tarihinde dağıtılmaya başlanan güncelleştirme Türkiye’ye de geçen aylarda geldi. Galaxy Note 4 kullanıcıları heyecanla bu güncelleştirmeyi bekliyordu.

Samsung’un resmi Twitter hesabından duyurusunu gerçekleştirmiş olduğu güncelleştirme birçok kullanıcıyı da sevindirmiş oldu.

Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesi toplam 1086MB boyutunda.Telefonunuzu yeni sürüme güncelleştirmek isterseniz, Ayarlar bölümünden Hakkında’ya dokunun. Oradan Yazılım Güncelleştirmeleri kısmına girdiğinizde işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

Gerçek Hayatta GTA Olsaydı Nasıl Olurdu?