Galaxy Note 3 Lite’ın Ayak Sesleri Geliyor

221

Tablet telefon piyasasının en sevilen ürünlerinden biri olan Galaxy Note 3 size pahalı ve çok büyük geliyorsa, bu habere sevineceksiniz.

Samsung’un kısa süre önce Galaxy Note 3’ ün Lite versiyonu üzerinde çalıştığı belirtiliyordu. İddialar, Samsung’un satış stratejine uyduğu için gerçekçi duruyor. Daha önceleri, Galaxy S serisindeki telefonların daha ucuz olan mini versiyonlarını piyasaya süren Samsung, Note 3 Lite’tan oldukça umutlu. Dedikodulara göre Samsung, Note 3 Lite’ın satışlarının serinin satışlarının yüzde 30’unu karşılanacağı iddia ediliyor. Bir başka dedikoduya göreyse telefonun üretimine 12 Aralık tarihinde başlandı. Note 3’ün boyutu ve fiyatını fazla bulan tüketicilere yönelik olacak Lite modelinde orta seviye tüketici hedefleniyor. 11

Eldeki bilgilere göre, Note 3 Lite’in ekran boyutu 5.68 inç olacak. Samsung masrafları kısmak için LCD ekran kullanacak. Serinin satışlarında büyük etki eden S Pen’in Lite modeli de bu yeni ürünle birlikte satılacak. Kameranın 8 Megapiksel olacağı da dedikodular arasında yer alıyor. İddialar doğruysa telefon ilk olarak Mobile World Congress etikliğinde dünyaya tanıtılacak. Mart ayındaysa satışa çıkacak.