Samsung Galaxy Note 12.2 İle Bombayı Patlatacak

Samsung Galaxy Note 12.2 manset

2013 yılı içerisinde Tablet PC satışlarına biraz dikkatli baktığınızda Tablet PC tercihlerinin yavaş yavaş büyük ekranlara kaydığını görüyoruz.

Samsung’da bu piyasayı tanıyan bilen bir firma olarak yeni ürünü 12.2 inç ekrana sahip Galaxy Note Tablet PC’sini yakın süre içerisinde kullanıcıların beğenisine sunmayı hedefliyor. Samsung’un SM-P901 kod adı ile adlandırdığı bu yeni cihaz SnapDragon 800 dört çekirdekli işlemci ile birlikte gelecek. 3 GB belleğe sahip olacak ürünün 32 GB depolama alanı bulunacak. 8 Megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamerası olması beklenen 12.2 inç Galaxy Note modelinin Android Jelly Bean işletim sistemiyle çıkması ve ardından Android 4.4 Kit Kat sürümüne güncelleneceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.Samsung-Galaxy-Note-12.2

Tabii ki Galaxy Note serisinin klasik S Pen desteğiyle gelecek olan ürünün ekranı 2650 x 1600 piksel çözünürlüğü destekleyecek. Ayrıca bu cihaz üzerinde 3G desteği de sunulacak. Bu sayede kullanıcılar mobil internet bağlatışı da kullanabilecek. Ürünün Ocak ayının başına gerçekleştirilecek CES fuarına tanıtılması bekleniyor.