iPad Pro Bekleye Dursun, Samsung’un 12.2 inç Tablet PC’si Ortaya Çıktı

samsung galaxy note p

Apple’ın yeni büyük ekranlı iPad’i konusundaki dedikodular devam ediyor. Samsung bu konuda elini çabuk tutarak 12.2 inç ekrana sahip Tablet PC’sini ortaya çıkardı.

Bugün içerisinde tanıtılması beklenen Tablet PC’yi ele veren konu ise reklamları oldu. CES 2014 salonları içerisinde reklam panolarında boy gösteren Tablet PC bu sayede Samsung tarafından onaylanmış oldu. Son 6 aydır üzerine çokça senaryo yazılan bu yeni ürünün ismi ise Galaxy Note P olarak açıklanıyor. 12.2 inç ekran üzerinde 2560 x 1600 piksel çözünürlük sunacak olan bu yeni Tablet PC AMOLED ekrana sahip olacak. Qualcomm’un SnapDragon 800 işlemcisiyle çalışacak olan Tablet PC’nin belleği ise 3 GB olacak. 8 megapiksel arka kamera desteği ve 9500 mAh yüksek kapasitede pil ile birlikte gelecek olan ürün ANdroid 4.2.2 işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Samsung’un Galaxy Note P Tablet PC’sine ek olarak Galaxy Tab Pro adında 10.1 ve 8.4 inç ekrana sahip iki Tablet PC daha tanıtması bekleniyor. Gün içerisinde başlayacak olan Samsung2un tanıtım konferansından haberleri sizinle paylaşacağız.

samsung Galaxy tab