Samsung Galaxy M22 temel özellikleri lansmandan önce sızdırıldı

Samsung Galaxy M22 temel özellikleri lansmandan önce sızdırıldı

Son zamanlarda, yaklaşan cihaz Samsung Galaxy M22 Geekbench’te görüldü. Liste, bu akıllı telefonun yeniden markalanmış bir Galaxy A22 (4G varyantı) olacağını öne sürdü. Şimdi yeni bir rapor, Galaxy M22’nin Galaxy M32 ile aynı olacağını ve özelliklerinin çoğunu Galaxy A22 ile paylaşacağını doğruluyor.

GalaxyClub tarafından hazırlanan bir rapora göre, yakında çıkacak olan Galaxy M22, SM-M225FV model numarasını taşıyacak. Hatırlatmak gerekirse, telefonun Geekbench listesi de aynı model numarasına sahip. Bununla birlikte, bölgesel varyantlara bağlı olarak başka model numaralarının da olabileceğine dikkat etmek önemli. Ancak ciihazların yalnızca son iki alfabeye göre farklılık göstermeleri gerekiyor. Ayrıca, yayın bu telefonun 4GB RAM ile birleştirilmiş bir MediaTek Helio G80 SoC tarafından destekleneceğini söylüyor. Oysa ağabeyi Galaxy M32, aynı yonga setine sahip olmasına rağmen 6GB RAM’e sahip olacak.

Samsung Galaxy M22 temel özellikleri lansmandan önce sızdırıldı

Optiklere gelince, Galaxy M22’nin Galaxy M32 gibi 64MP ve 20MP sensörler yerine 48MP birincil kamera ve 13MP selfie kamerası kullandığı söyleniyor. Bununla birlikte, aynı 6.000mAh pil ile desteklendiği bildiriliyor. Bu ilginç çünkü Galaxy M22’nin dayandığı Galaxy A22’nin 5.000 mAh batarya ile gelmesi bekleniyor. Son olarak, Galaxy M22, Galaxy M32 ile aynı renklerde satışa sunulacak. Bu renkler Siyah, Mavi ve Beyaz. Özetle Samsung Galaxy M22, pil ve renkler dışında Galaxy A22’ye benzer olacak. Maalesef, sözü geçen akıllı telefonların hiçbirinin resmi çıkış tarihi yok.

Agility Robotics yeni robotu görenleri şaşkına çevirdi: İlginç bir tasarımı var