Samsung Galaxy Grand Prime 2016 gelebilir!

samsung galaxy grand prime

Samsung eski bir modelinin yeni versiyonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor olabilir. Samsung Galaxy Grand Prime modelinin 2016 versiyonundan ilk sinyal geldi.

2014 yılında karşımıza çıkan orta segmentin iddialı modellerinden biri olan Galaxy Grand Prime, yenileniyor gibi duruyor. Tıpkı aynı isimle yenilenen ve sonuna “2016” uzantısını alan Galaxy A modelleri gibi Galaxy Grand Prime 2016 olarak adlandırılan bir telefon bekleniyor.

Hindistan Zauba kaynaklı habere göre Samsung, söz konusu modelin bir prototipini hazırlamış bile. Hatta bazı teknik özellikler bile belli diyebiliriz. Zauba, Hindistan kaynaklı ithalat-ihracat ayıtlarına ait ekran görüntüsünü aşağıda bulabilirsiniz.

İlk nesil Galaxy Grand Prime modeli SM-G531 olarak adlandırılıyordu. Zauba’nın sızdırdığı görseldeki telefonun model numarası ise SM-G532F. Bu benzerlik iddiaları güçlendiriyor diyebiliriz.

Telefonun teknik özellikleri tarafında dikkat çeken ilk detay 5 inç büyüklükteki ekran bilgisi. 960 x 540 piksel çözünürlükle beklenen bu ekranın altında 1.5 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı bekleniyor. Kamera konusunda ise ön tarafta 5 MP, arka tarafta 8 MP çözünürlüğe sahip kameralar olacağı düşünülüyor.

Telefonun özelliklerine bakarak fiyat konusunda bir tahmin yapmak gerekirse, son derece uygun bir fiyat beklediğimizi belirtelim. Yani telefon, tıpkı ilk nesli gibi orta segmente ait olarak ve fiyat avantajıyla dikkat çekecek. Ancak henüz Samsung tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Şimdilik yeni Samsung Galaxy Grand Prime 2016 hakkındaki detaylar bu kadar.

galaxy-grand-prime-2016

Sony Xperia XA video inceleme