Galaxy Buds 2 yeni renk seçeneği ile karşımızda

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds 2’ye tamamen siyah bir renk çeşidi eklendi. Samsung geçen yıl piyasaya sürdüğü kulaklıklara daha fazla çeşitlilik katıyor. 

Galaxy Buds 2, Ağustos 2021’de dört renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü. Tamamen siyah kombinasyon, bu tür renk kombinasyonlarının en yenisidir. Tamamen siyah Galaxy Buds2 Samsung tarafından duyuruldu ve cihaz şimdi 2 Mayıs’tan öncelikle Güney Kore ve Almanya’da ön siparişe açılırken daha sonra global pazarda kendine yer bulacak.

Galaxy Buds 2

Galaxy Buds2’nin yeni Onyx siyah renk çeşidi Kore’de 117 dolar olarak fiyatlandırılmış durumda ve Almanya’da 99 Euro’luk indirimli fiyatla satılıyor. Cihazın Avrupa’daki orijinal fiyatı 149 Euro. Samsung, şu anda kıtada tamamen siyah Galaxy Buds2 piyasaya sürüldüğünde bilgilendirilmek isteyen müşterilerden kayıt alıyor.

g2

Samsung Galaxy Buds2, Samsung’un Güney Kore iç pazarında perakende satış mağazaları ve Samsung’un web sitesi aracılığıyla zaten mevcut. Avrupa lansman tarihi hakkında henüz bir ayrıntı yok. Ayrıca, Samsung Galaxy Buds2, müzik dinlemek ve arama yapmak için harika bir aksesuardır. Galaxy Buds2’nin yeni Onyx Black renk çeşidi, daha sürükleyici bir ses deneyimi için 360 Audio yazılımıyla birlikte gelecek.

Redmi Note 12 serisinin lansmanı yakında düzenlenecek