Samsung Galaxy A52 4G, Google Play Console listesinde göründü

Samsung Galaxy A52 4G, Google Play Console listesinde göründü

Samsung Galaxy A52 cihazının yeni bir LTE varyantı yakında geliyor. Akıllı telefonun varlığı bir Google Play Console listesinde doğrulandı. Telefonun bazı teknik özellikleri açıklandı. Görünüşe göre özelliğin çoğunluğu 5G varyantına benziyor.

Samsung Galaxy A52 LTE varyantı, 8GB RAM ve 128GB depolama alanıyla eşleştirilmiş Snapdragon 720G tarafından güç alıyor. Grafikler, Adreno 618 GPU tarafından destekleniyor. Telefon, Android 11 ile kutudan çıkacak. Raporlara göre yeni Galaxy-A serisi akıllı telefon, SM-A525F model numarasıyla Hindistan’a yayılacak. 5G modeli gibi, LTE varyantı da delikli selfie kameralı 6-5 inç Süper AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğü Full HD + ve 90Hz yenileme oranını desteklemesi bekleniyor. Bu arada 5G varyantının 120Hz ekrana sahip olduğu da bildirildi. A52 ayrıca suya dayanıklı olabilir, ancak her iki modelin de IP dereceli olup olmayacağı henüz net değil.

Samsung Galaxy A52 4G, Google Play Console listesinde göründü

Önceki bir rapora göre, A52’nin dörtlü kameralarının her iki çeşidi de aynı kamera kurulumuna sahip olacak. Kamera kurulumları, 64MP ana kamera, bir 12MP ultra geniş kamera ve biri makro için diğeri derinlik algılama için olmak üzere iki 5MP sensörden oluşacak. Galaxy A52 ekran altı optik parmak izi okuyucuya sahip olacak. İki cihazın da NFC desteğine ve IP67 sertifikasına sahip olacağı biliniyor. Cihazlarda yüksek ihtimalle USB-C bağlantı noktası üzerinden 25W hızlı şarjı destekleyen 4.500 mAh batarya yer alacak. Samsung henüz Galaxy A52’yi duyurmadı. Ancak yakın tarihli bir rapor 17 Mart’ta bir lansman olacağı yönünde.

Chrome OS, 10. doğum günü için yeniden tasarlanıyor!