Samsung Galaxy A22 5G, Google Play Console’da görüldü

Samsung Galaxy A22 5G, Google Play Console'da görüldü

Samsung’un yakında piyasaya çıkacak Samsung Galaxy A22 5G cihazına ilişkin birkaç sertifika listesi görülmüştü ve şimdi cihaz Google Play Console’da karşımıza çıktı.

Galaxy A22 5G lansmanı, telefon listemelerde göründükçe yaklaşıyor. Cihaz, Wi-Fi Alliance ve TUV Rheinland sertifikalarını zaten almıştı ve şimdi Geekbench’te karşımıza çıktı. A22 5G, SM-A226B model numarasıyla Google Play Console ve Google Destekli Cihazlar listesinde göründü ve bazı temel özellikleri ortaya koydu. İlginç bir şekilde, Google Play Console listesinde telefonun ön tasarımını ortaya çıkaran bir görüntüsü mevcut. Galaxy A22 5G, selfie kamerası için bir su damlası çentiğine ve oldukça büyük çerçevelere sahip.

Samsung Galaxy A22 5G, Google Play Console'da görüldü

Liste, Samsung Galaxy A22 5G cihazının Dimensity 700 yonga setine karşılık gelen MediaTek’in MT6833 platformu tarafından desteklendiğini doğruluyor. Ayrıca 4 GB RAM ve FHD + çözünürlüklü bir ekran mevcut. Yazılım tarafı, muhtemelen en üstte One UI 3.1 ile Android 11 tarafından oluşmakta. Geçmiş söylentilere dayanarak, selfie kamerası için V şekilli kesikli 6,4 inç ekran bekleniyor. Arka tarafta 48MP ana sensöre sahip üçlü bir kamera kurulumu olması bekleniyor, batarya bölümü ise 5.000mAh’lik bir hücre tarafından yönetilecek. Daha önce, Samsung Galaxy A22 5G TUV Rheinland sertifikası, 15W (9V’a kadar, 1.67A girişe kadar) hızlı şarj desteği ile geleceğini açıkladı. İddia edilen görseller, telefonun selfie kamerası için bir su damlası çentiğine, en az üçlü sensöre sahip olabilen bir kare kamera modülüne ve güvenlik için yana monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olacağını ortaya çıkarmıştı. Galaxy A22 5G, 167,2 × 76,4 × 8,7 mm ölçülerinde olabilir. Bağlantı özellikleri arasında 5G, 4G LTE, çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS ve şarj ve veri senkronizasyonu için USB Type-C bağlantı noktası bulunur.

Xiaomi FlipBuds Pro, özel ses yongası ile geliyor