M&W Klavye li Yeni Kılıf larını Satışa Sundu

MW MXSC 9 10.1QTR KLAVYELİ KLF USB+microUSB Beyaz 4 manset

Türkiye’de üretilen ilk klavye li tablet kılıfı olan ürünler 9”-10.1” tabletlerle beraber kullanılabiliyor. Tablet kılıfının iç tarafında bulunan entegre klavyenin tuşları çok ince ve sessiz. Bu klavye sayesinde tabletinizde yazı yazmak, ekran klavyesi çıkmadan tam ekran internette gezinmek, sosyal ağlardan paylaşım yapmak çok daha rahat ve keyifli.M&W-MXSC 9-10.1QTR KLAVYELİ KLF USB+microUSB-Beyaz-4

Klavyedeki fonksiyonel kısayol tuşları, yön tuşları Led göstergeler (Caps Lock, Num Lock, Scroll Lock) ile eksiksiz bir klavye özelliğini tablete taşıyan ürün , Android ve Windows işletim sistemlerini destekliyor ve  USB ve Micro USB olmak üzere iki farklı bağlantı seçeneğini de aynı anda  sunuyor.

Tablet kılıfı, kanserojen madde içermeyen yerli deri malzemeden ajanda tipinde tasarlanmış, kapalıyken tabletinizi darbelere,  çizilmelere ve küçük kazalara karşı güvenle koruyor, mıknatıslı açma/ kapama tokası kolay kullanım sağlıyor. Tablet sabitlenen bölümdeki sağlam ve esnek köşe yapısı ile tabletinizin boyuna göre kolayca ayarlanabiliyor , ve tabletinizi kaymaya ve düşmeye karşı koruyor. Kılıfın arka bölümündeki özel tasarım ayaklı stand, ayarlanabilir açısı ile tabletinizi dizüstü bilgisayar rahatlığında kullanmanızı sağlıyor. Özellikle uzun süreli kullanımlarda büyük rahatlık sağlayan stand olma özelliği sayesinde ister film izleyin isterseniz çalışın.

M&W-MXSC 9-10.1QTR KLAVYELİ KLF USB+microUSB-Beyaz-1

Farklı renk seçenekleri ile satışa sunulan M&W klavyeli tablet kılıfları Marka Teknoloji güvencesiyle 89 TL  TESK  fiyatıyla satışa sunuluyor.

Google, Facebook’tan Önce Davrandı!