Samsung Android güncelleme hızını artıracak

Samsung Android güncelleme hızını

Samsung Android güncelleme hızını arttırma kararı aldı. Şirket böylece güncelleme konusunda kullanıcılara daha fazla destek sunmuş olacak. Hadi gelin konuyla merak edilen tüm ayrıntılara birlikte bakalım.

Her geçen gün daha fazla büyümeyi başaran Samsung, Android güncelleme hızını artırıyor. Özellikle son dönemlerde şirketlerin güncelleme hızı daha fazla önem kazandı. Kamera ve tasarım gibi detaylar elbette kullanıcılar için fazlasıyla değerli. Fakat güncellemeler geç gelince bu durum tepki yaratıyor.

Samsung Android 12 için elini çok daha hızlı tutacak. Galaxy A52, A72, S20 FE ve S10 gibi cihazlarda Android 12 geçişi başlatıldı. Böylece şirketin bu konularda çok daha hızlı davranacağını görüyoruz. Özellikle Avrupa ülkelerinde bu hız çok daha fazla artış gösterecek.

Samsung Android güncelleme hızına önem verecek

Android 12 birçok cihaza dağıtıldı. Samsung ise geri planda kalmakla suçlanıyor. Şirketin amiral gemisi modelleri ile birlikte bu güncellemeyi diğer cihazlara da hızlı bir şekilde sunması bekleniyor. 2022 yılı içerisinde tüm Samsung cihazlarda bu yeni güncellemenin dağıtılması bekleniyor.

Samsung Android güncelleme hızını

Büyük bir merak uyandıran Android 13 ise yine aynı şekilde hızla yayılacak. Samsung ilk etapta Avrupa ülkelerinde bu güncellemeyi hızlandırmak istiyor. Muhtemelen Türkiye’de de benzer bir hız kazanacak. Böylece kullanıcıların memnuniyet oranı artırılmak isteniyor.

Editörün düşüncesi: Samsung eğer Apple gibi devlerle gerçek anlamda rekabet etmek istiyorsa güncellemeleri artırmalı. Apple özellikle iPhone cihazlarında bu konuda iyi bir performans sergiliyor. Bu durum Samsung ile rahatlıkla rekabet etmesini sağlıyor.

Samsung, 2021’de tüm zamanların en yüksek gelirini kaydetti

Peki sizce Samsung Android güncellemeleri ile ilgili daha başka neler yapmalı? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere paylaşabilirsiniz.