Samsung 13 Ağustos’ta 3 yeni cihaz tanıtacak

samsung unpacked

Paylaşımda büyük ekranlı akıllı telefonları ilk kendilerinin yaptığına dikkat çeken Samsung, şimdi büyük cihazları daha da iyi yapacağını iddia ediyor.

Yayınlanan görsellere bakıldığında en üst kısımda kavisli kenarları ile S6 Edge Plus’ı görmekteyiz. Ortada ise üst kısmında bir çıkıntı yapılmış.

S Pen ile birlikte Note 5 modeli yer alıyor. En altta ise daha önce kimsenin söz etmediği 3. bir cihaz söz konusu. Samsung’un 13 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modellerinin tanıtılması bekleniyor.

Uzun süredir bu cihazlar hakkında yapılan sızıntılar birçok bilgiyi de açığa çıkardı. Ancak Güney Kore’li şirketin bugün yaptığı yeni paylaşım 3 cihaz duyurulacağına işaret ediyor.

samsung unpacked

Görsellerdeki boyutlar en alttaki cihazın tablet olma ihtimalini güçlendiriyor. İddialar ise bu cihazın; kavisli ekrana sahip olacağı yönünde.

Galaxy S6’da olduğu gibi “Next is now” sloganıyla paylaşılan görselin sayfasına buraya Samsung üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sayfada etkinliğin başlayacağı saate doğru geri sayan bir sayaç bulunuyor ve Galaxy serisinin değişimi ve gelişimi gösteriliyor.

Shazam artık Spotify listesine ekleme yapabiliyor