Sackboy Geri Döndü!

LBP3 Group with logo 1402365312

Sony Computer Entertainment Europe, çok satan hayran gözdesi LittleBigPlanet’ın PlayStation4’teki yeni nesil çıkışını duyurdu. Evet, Sackboy geri döndü fakat bu sefer yanında, size LittleBigPlanet 3 Oynarken, Yaratırken ve daha fazlasını Paylaşırken yardım edecek bazı arkadaşlar getirdi.

Sanat eseri olan bu macerada, Sackboy’un Bunkum adındaki bir gezegene gidişine tanıklık ediyoruz. Oyuncular burada Imagisphere’in keşfedilmemiş köşelerini gün yüzüne çıkartacak ve Bunkum’ı şeytani Newton’ın kıskaçlarından kurtarmak için yeni arkadaşlarla birlikte çabalarken gizemli dünyayı keşfedecek!

LBP3-E3screen007_1402365237

İlk defa, LittleBigPlanet 3’te üç orijinal oynanabilir ve tamamen özelleştirilebilir karakter mevcut – her biri özel yetenek gruplarına sahip. Hızlı ve çevik OddSock olarak artık duvarlara tutunarak üstlerine çıkabilir, heybetli Swoop ile göklerden süzülebilir ve Toggle ile ağır ve güçlü bir adam olan Big Toggle’a ve suda yürüyebilen hızlı Küçük Toggle’a dönüşebilirsiniz. Her karakterin özel yetenekleri oynanışa yeni dinamikler kazandırıyor ve Yaratma modunun yaratıcı olasılıklarını genişletiyor.

LBP3_Group_no_logo_1402365310

İçerdiği yeni Yaratım aletleri ile LittleBigPlanet 3 Kullanıcı Üretimi İçeriklerinin olanaklarını çok büyük ölçüde genişleterek kendi dünyanızı oyunda yaratma ve dünyanın her yerindeki hayran yaratımlarını keşfetmenize olanak tanıyor. LittleBigPlanet 3 aynı zamanda oyunculara önceki platformlarda LittleBigPlanet Topluluğu tarafından yaratılmış 8.5 milyonun üstündeki bölümleri sunarak ilk günden sonsuz eğlence sunuyor.

LBP3-E3screen009_1402365244

PS4’ün önemli yeni nesil özelliklerini kullanan LBP3, DS4 PAYLAŞ düğmesi ile pürüzsüz bir işlevsellik sunuyor; DS4 dokunmatik paneliyle bütünleştirilmiş erişilebilir Yaratma aletleri ve gelişmiş oynanış performansı. Kaplama çözünürlükleri 4 kat daha arttırıldı ve bu da LBP3’teki malzemelerin dokunurluk hissini her zamankinden daha çok vereceği anlamına geliyor – 1080p HD’de.

LittleBigPlanet 3, Kasım 2014’te PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirecek.

PlayStation 4 Zirveyi Bırakmıyor!