Rockstar’ın İlk Red Dead Oyunu PS4 ’e Geldi!

red dead revolver
2004 yılında Rockstar tarafından yayınlanan “Kovboy” oyunu Red Dead Revolver, Sony Playstation 4 için yayınlandı. PS4 sürümü ve oyunun detayları haberimizde.
“Dev, sarp ve kanunsuz. Genç bir adam olarak haydutlar tarafından öldürülen aileni koruyamadın. Yıllar sonra bir yandan geçmişinin gizemini ortaya çıkarmak için uğraşırken suçluları adaletin karşısına koyan bir kelle avcısı oldun. Aileni öldürenleri bulman gerek. Onları bulduğunda intikamını alabileceksin.
 
Dikkatli nişancılık gerektiren bir üçüncü bakıştan vuruş oyunu olan Red Dead Revolver, aksiyon dolu klasik bir intikam hikayesi.”
Oyun editörleri tarafından bu şekilde tanımlanan Red Dead Revolver, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan oldukça etkileyici bir oyundu. Geçtiği döneme ait çeşitli silahların kullanılabildiği oyunda yer alan “dead-eye” özelliği sayesinde zaman akışı yavaşlatılıp, belli zaman içerisinde düşmanların istenilen noktalarına ateş edilebiliyordu. İşaretlenen yerlerde sarı olarak gösterilen bölgeler düşmanın yaralanabileceği, kırmızı olarak gösterilen bölgeler ise hayati zarar alabileceği bölgeleri temsil etmekteydi. Altı farklı karakterin oynanabildiği oyunda karakterler at ve boğaya binebilmekteydi. Ödül avcısı olan Red ile öldürülen her hayduttan belli bir miktar para kazanılmaktaydı. Kazanılan bu paralarla yeni silahlar ve çeşitli eşyalar alınabilirken, mevcut silahlarda yükseltmeler yapılabilmekteydi. Her bölüm sonunda, gösterilen başarıya göre oyuncuya bir not verilmekteydi. Verilen bu notlara göre çeşitli ekstra özellikler açılmaktaydı.

PS4 Sahipleri Playstation Store’dan Uygun Fiyata Satın Alabiliyor

 

Eski PlayStation 2’nizde oynayabileceğiniz en güzel oyunlardan birisi olmasıyla birlikte 1080p çözünürlüğe yükseltilmiş kaplamalarıyla, size eski konsolunuzda olduğundan çok daha iyi bir deneyim yaşamayı vaad ediyor. 11 Ekim‘de mağazaya sunulan oyunun fiyatı ise 49.99₺.  11 Ekim(bugün) çıkışını yapan yapan oyunun belki de önemli yanlarından biris uygun fiyatı. Zira uzun zamandır konsol oyunculuğunda uygun fiyatlı oyunlar bulunamıyordu. Oyunu an itibariyle PS4 üzerinden Playstation Store’a girerek satın alabilirsiniz.

 

2030’da Almaya İçten Yanmalı Motorları Yasaklanacak