Galaxy Note 7 için özel iade kutusu hazır!

galaxy note 7 iade kutusu

Üretimi ve satışı durdurulan Samsung Galaxy Note 7 için özel bir iade kutusu görüldü. Kutunun detayları ve videosu sizlerle.

Dünyanın en büyük geliştirici platformlarından biri olan XDA forumunda yeni bir video yayınlandı. İlgili videoda Galaxy Note 7 için hazırlanmış özel bir kutu dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz gün Samsung, küresel olarak Galaxy Note 7 modelinin tekrar geri çağrıldığını, cihazın üretiminin ve satışının durdurulduğunu duyurmuştu. Samsung’un aldığı bu karar ikinci seri yani “sorunsuz” olduğu iddia edilen Galaxy Note 7 modellerini de kapsıyor. Peki Samsung’un bundan sonraki adımı ne olacak?

XDA’nın yayınladığı videoda, Samsung’un kendine özel bir kutu yolladığı iddia ediliyor. Söz konusu bu kutu, cihazın güvenle taşınması için hazırlanmış. Termal kaplamaya sahip olan bu kutu, Galaxy Note 7’nin taşınması esnasında yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için tasarlanmış. Kutunun içerisindeki beyaz katman, ilgili videoda görülebiliyor. Bu sayede cihazın taşınması sırasında meydana gelebilecek kazalar önlenmek isteniyor.

Değişim programı durdurulduğu için Samsung’un bundan sonraki adımı merakla bekleniyor. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Sizce Samsung’un bundan sonraki adımı ne olacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Samsung Galaxy Note 7 iade kutusu

2016 Yılının En İyi Akıllı Telefonları