Riot Games oyunları, Xbox Game Pass’e geliyor

Riot Games oyunları, Xbox Game Pass'e geliyor

Riot Games kurucu ortağı Marc Merrill, bugünkü Xbox etkinliğinde, şirketin oyunlarını tüm şampiyonlar ve diğer bonuslarla birlikte Xbox Game Pass abonelerine sunduğunu açıkladı. İşte detaylar.

Üyeler, 160 şampiyonun tamamının kilidi açık olarak PC’de League of Legends oynayabilecek ve gelecekteki şampiyonlara ilk gün erişim elde edebilecek. Ayrıca 80 şampiyonun tamamıyla mobil cihazlarda League of Legends: Wild Rift oynanabilecek. Ayrıca, PC’deki LoL’e benzer şekilde, gelecekteki tüm şampiyon Riot Games sürümlerine ilk gün erişimleri olacak. Valorant oynayan Game Pass üyeleri de 18 ajanın hepsini alacak ve müsait olduklarında geleceğin ajanlarını kullanabilecek ilk kişilerden biri olacaklar.

Riot Games oyunları, Xbox Game Pass'e geliyor

Strateji kart oyunu Legends of Runeterra için aboneler Foundations Set’i veya oyun için piyasaya sürülen ilk kartları ücretsiz olarak alacaklar. Son olarak, Game Pass üyeliği, PC ve mobil cihazlarda Teamfight Tactics için Tier One Little Legend avatarlarının rotasyonunun kilidini açacak. Oyuna özel bonuslara ek olarak, oyuncular belirli oyunlarda ekstra deneyim sunacaklar. Ayrıca, Riot Games, Xbox oyuncuları için daha fazla sürpriz sunacak gibi görünüyor, çünkü Merrill şirketin duyurusunda önümüzdeki aylarda “ortaklık ve üyelerin Game Pass içeriğine nasıl erişebilecekleri hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını” yazdı. Bu yıl oyun severler için oldukça heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Bir çok beklenen oyun farklı sürümleri ile piyasaya sürülüyor diyebiliriz. Bu kapsamda daha yeni gelişmeler de karşımıza çıkacak.

Telegram kurucusu, ücretli özelliklerin yakında geleceğini doğruladı