iPhone ve iPad için Google Keep çıktı!

ios icin google keep cikti

Android işletim sisteminin en başarılı not alma uygulamalarından biri olan Google Keep, iOS işletim sistemi için App Store’da yerini aldı. iOS 9 uyumlu olan Google Keep uygulamasının detayları ve indirme linki haberimizde.

ios-icin-google-keep-cikti

Google’ın kendi ekosistemi içerisinde kullanılabilen başarılı not alma uygulaması Google Keep, dün itibariyle App Store’da yerini aldı. Gmail ve Google Drive gibi Google’ın diğer uygulamalarıyla başarılı bir şekilde senkronize olabilen uygulama, Android işletim sisteminde olukça sevilen bir uygulama. 50-100 milyon arası indirilmeye sahip olan uygulama App Store’da da büyük ilgi gördü.

Hızlı bir şekilde not almayı mümkün kılan uygulama, sade ama kullanışlı bir arayüze sahip. Touch ID desteği ile dilerseniz parmak izinizi tanıtarak uygulamaya sizden başkasının girmesini engelleyebilirsiniz. Not almanın haricinde hatırlatıcılar kurarak da Google Keep ile işlerinizi organize edebilirsiniz. Ayrıca birden fazla Google hesabıyla senkronizasyon yapabilirsiniz.

Uygulamanın henüz Türkçe desteği bulunmuyor ancak son derece ufak boyutlu. Uygulamanın en büyük rakibi şimdilik Evernote olarak görülüyor. Google Keep’e App Store üzerinden ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Windows 10’a Ekstra Gizlilik ayarı katmak istemez misiniz?