Resident Evil 2 Remake’in Sistem Gereksinimleri!

resident evil 2 remake

Bizce ve pek çok otoriteye göre Resident Evil serisinin en iyi halkası olan Resident Evil 2, “Remake” yapımıyla yıl sonunda yine karşımıza çıkıyor.

Resident Evil logosunu kullanan oyunların hemen hemen hepsi (Umbrella Corps rezaletini görmezden gelmeyi seçiyoruz) harika oyunlar. Her ne kadar serinin dördüncü halkasından sonra, korku-gerilim yapımı, bir düzeyde aksiyona evrilse de, başarısı baki kaldı. Yine de yapımcı Capcom, Resident Evil 7’de, o ilk üç oyunda yaşadığımız “gerilim-hayatta kalma” temasının işleneceğini müjdeledi.

resident evil 211 -

Ne var ki bu yıl piyasaya çıkacak tek RE oyunu Resident Evil 7 değil. Şirket, çok satan ve otoritelerden tam not alan RE 2’yi “Remake” adıyla tekrar canlandırıyor. Şirkete yakın bazı kaynaklar projenin iptal edildiğini iddia etmişti. Neyse ki son dedikodular, bu ifadeleri yalanladı. Her ne kadar kesin satış tarihi açıklanmasa da, tüm dedikodu ve belirtiler, yılın son çeyreğini işaret ediyor.

Game-Debate’in haberine göre, PC sistem gereksinimleri de belli olmuş durumda. Yapım, beklendiği gibi son derece mütevazi.

GB’ye Göre Asgari Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz veya AMD Athlon II X2 220

Ekran Kartı: GeForce GTX 260 veya AMD Radeon HD 6790

RAM: 2 GB

İşletim Sistemi: Windows 7 32 Bit

Saklama Alanı: 16 GB

DirectX Sürümü: DirectX 9

GB’ye göre Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz veya AMD Phenom II X4 940

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 560 veya AMD Radeon HD 6950

RAM: 4 GB

İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit

DirectX Sürümğ: DirectX 10

Saklama Alanı: 20 GB

Avrupa Uzay Dairesinden, Polaris’e Mesaj!