Renault’un Kozu Espace!

renaul espace

Fransız otomobil üreticisi Renault, kendi evinde düzenlenen Paris Otomobil Fuarı’nda gerek sıra dışı standı, gerekse de yenilikleriyle en çok ilgi çeken markalardan biri oldu. Geniş aile otomobili Renault Espace yüzünü gösterdi.

Renault markası, Paris Otomobil Fuarı’nda iki dünya prömiyeri gerçekleştiriyor. Yeni Espace ve merakla beklenen EOLAB konsepti yüzünü ilk kez bu fuarda gösteriyor.

RENAULT ESPACE VE EOLAB

Renault aynı zamanda kendine özgü “Initiale Paris” versiyonunu da Renault Espace ve Clio ile sunuyor. “Initiale Paris” versiyonu Renault modellerinin lüks versiyonlarında sunulacak.

EOLAB, Renault’nun çevre konusunda inovasyon sembolü olan, markanın ultra düşükyakıt tüketimi elde etmenin yollarını araştıran yepyeni prototipi  konumunda. Bu ilginç aracın ne fiyatı ne de teknik özellikleri belli.

Renault Paris Fuarı’nda ayrıca Twingo modelini de sergiliyor. Kökenin piyasaya çıkarılmasından yirmi yıl sonra Renault, sloganı “Invent a life to go with your Twingo” (Twingo’yla gidebileceğiniz bir hayat kurun) reklam kampanyasına gönderme yapıyor.

Renault, Paris Otomobil Fuarı’nda yüzde 100 elektrik motorlu süper şehirli ZOE ile basına hizmet veriyor.

Fenercell’in Kaderi belli Oldu