Rekabet Kurumu dev soruşturma için kolları sıvadı

timthumb

Rekabet Kurumu aralarında Yemek Sepeti, Zomato, Mynet, NTV, Google, Getir, Migros, TAB Gıda gibi dev isimlerin bulunduğu 32 şirket hakkında soruşturma başlattı.

Rekabet Kurumu’ndan yapılan açıklamada şirketler arasındaki rekabet koşullarının ihlalinden ötürü 32 şirket hakkında soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturmanın nereye varacağı şimdilik bilinmiyor.

Dolayısıyla şimdiden konuşmak biraz erken olacaktır. Soruşturma tamamlandığında detayları yine sizlerle paylaşacağız. Soruşturma başlatılan şirketlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Rekabet Kurumu dev soruşturma için kolları sıvadı

“Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik, Zomato İnternet Hizmetleri, Commencis Teknoloji, Markafoni Elektronik Pazarlama ve Ticaret, Limango Dış Ticaret ve Sanal Mağazacılık Hizmetleri, Mynet Medya Yayıncılık Uluslararası Elektronik Bilgilendirme ve Haberleşme Hizmetleri, Grupanya İnternet Hizmetleri İletişim Organizasyon Tanıtım ve Pazarlama, 41 29 Medya İnternet Eğitimi ve Danışmanlık Reklam Sanayi Dış Ticaret, Havas Worldwide İstanbul İletişim Hizmetleri, Noktacom Medya İnternet Hizmetleri, Meal Box Yemek ve Teknoloji, NTV Radyo ve Televizyon Yayıncılığı, Google Reklamcılık ve Pazarlama, Sahibinden Bilgi Teknolojileri, Peak Oyun Yazılım ve Pazarlama, Veripark Yazılım, Koçsistem Bilgi ve İletişim, Zeplin Yazılım Sistemleri ve Bilgi Teknolojileri, DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret (Trendyol), Etiya Bilgi Teknolojileri Yazılım Sanayi ve Ticaret, Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret, Çiçek Sepeti İnternet Hizmetleri, Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri, Valensas Teknoloji Hizmetleri, Mobven Teknoloji, Pizza Restaurantları, Mawarıd Gıda Ticaret, Anadolu Restoran İşletmeleri, TAB Gıda Sanayi ve Ticaret, İş Gıda, Migros Ticaret ve Getir Perakende Lojistik.”

Yeni Apple iMac tanıtıldı! İşte özellikleri!